Beyin lastik olmuyor diyorsun. Hmm olabilir.Luffy mermi yediğinde vücuduna girmiyor mermi organları filan esniyor hasar görmüyor. BUrda direk kafaya yumruk giriyor. Son şeyi diyip ilk cümleyi yazman baya komik olmuş.
Beyin lastik olmuyor diyorsun. Hmm olabilir.Luffy mermi yediğinde vücuduna girmiyor mermi organları filan esniyor hasar görmüyor. BUrda direk kafaya yumruk giriyor. Son şeyi diyip ilk cümleyi yazman baya komik olmuş.
Kilo kilo meyvesi vardı. Sadece ağırlığını değiştirebiliyordu diye hatırlıyorum... Bu meyve de sadece kaldırabileceği ağırlığı değiştiriyor galiba.Luffy sahneleri dışında bölüm güzel. Teach olmasa okuyacak bir şey kalmıyor seride.
Burgess'ın meyve bütün evrenin en boş meyvesi. Fiziksel güç artıran meyve mi olur? İnsan vücudunda değişiklik yapmayıp, sadece ekleme yapan tek meyve hatta bu.
Beş ihtiyar yıllardır bu meyve bizden kaçıyor diyordu.Tashigi dünyanın en güçlü kılıcı diyordu. Mihawk'ın ödülünün 2 milyarı kılıca aittir.
Birader girmiyor diyoruz işte. Kafası geriye esniyor. Kafası geriye esnemese kafasını içine girmiş deriz o zaman bak.Luffy mermi yediğinde vücuduna girmiyor mermi organları filan esniyor hasar görmüyor. BUrda direk kafaya yumruk giriyor. Son şeyi diyip ilk cümleyi yazman baya komik olmuş.
Beyni düz kalıyor demedim ki. Parçalara ayrılması lazım. Sonuçta içeri yumruk girdi.Kafası esnerken beyni düz mü kalıyor sana göre? Alpamisin anlatmak istediği bu adam vurduğu zaman kaidoya, kaidoyu esnetiyor. Yani bir bakımdan vurduğu darbeyi sönümlemesine yardım ediyor. Vücudun içine girmiyor eli yani esnetiyor bütün vücudunu ve ben bunu da savunmuyorum zaten. Sadece olan şeyi anlamak lazım. Olan şeyde Luffynin aleyhine bir şey değil saçma sapan bir şey. Bir insan neden kendi vurduğu darbeyi sönümletir.
Beyin lastik olmuyorsa o elin oradan çıkma ihtimali yok.Beyin lastik olmuyor diyorsun. Hmm olabilir.
Belki yüzey esniyordur beyin de arada şıkışiyordur.Beyin lastik olmuyorsa o elin oradan çıkma ihtimali yok.
Geriye doğru esnese Luffy'nin mermi yediğindeki gibi esnemesi uzaması lazı. Öyle esnediğini gösteren bir şey yok panelde.Birader girmiyor diyoruz işte. Kafası geriye esniyor. Kafası geriye esnemese kafasını içine girmiş deriz o zaman bak.
Niye ayrılmadı o zaman beyni parçalara?Beyni düz kalıyor demedim ki. Parçalara ayrılması lazım. Sonuçta içeri yumruk girdi.
İşte sonradan düzeltildi o geriye doğru yumrukla esniyor.Geriye doğru esnese Luffy'nin mermi yediğindeki gibi esnemesi uzaması lazı. Öyle esnediğini gösteren bir şey yok panelde.
Ayrılmadığını nerden biliyorsun? Bilmem kaç metrelik aşırı güçlü bir yaratıktan bahsediyoruz. Toparlamıştır bir şekilde.Niye ayrılmadı o zaman beyni parçalara?