Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law, rakipleri karşısında nasıl davranması gerektiğini bilen birisi. Bu Smoker'dan başla Mom'a kadar öyle. Kimin zayıf kimin güçlü olduğunu bilerek hareket etti. Bölümde böyle oluşuyla gizemli karakter olduğunu bir kez daha gösterdi.
 
Hiç zannetmiyorum. Meyve etki ettikten sonra döndürülemez bence, çünkü oyuncak halindeyken normal halindeki hakini kullanma olasılığın bence yok. Dönüşüm bir anda oluyor zaten.



Haki için antikor diyebilirsin. Çok güçlü olması kişiye göre değişir.
Law Kaido'nun yerini falan değiştiremiyordu, meyve direkt etki etmiyor Kocana gibi vücuduna H. haki basıyorsan paso, bitirene kadar saldırman üstündeki hakiyi, Kid'in yaptığı gibi.
 
Ne yazık ki kazanan belli. Net bir tezat gözümüze sokuldu; Law'ın çöp tayfası karşısında Teach'in şeytan meyvesi yemiş, iyice semirmiş komutanları. Tek başına Korsanlar Kralı olamazsın; Law her ne kadar zeki ve güçlü olsa da bu tayfayla gidebileceği nokta kısıtlı. Asıl soru, Ope Ope Meyvesi'nin ölümsüzlük gücünü Teach kullanabilecek mi? Şeytan meyveleri hakkında epey bilgili bir adam Teach, meyvenin bu gücünü de muhakkak biliyordur.

Teach, Law'dan Poneglyph'leri çalarken partneri Kuzan ise eğer gücünü uyandırabilirse Poneglyph'leri okuyabilme yeteneğine sahip olacak olan Pudding'i kaçırıyor. Karasakal her yönden hamlelerini yapıyor ve Laugh Tale'e yola çıkmaya hazırlanıyor.

En büyük sürpriz ise Oda'nın Teach ve Law savaşını off-screen geçmemesi olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık