Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063: Sahip Olduğum Tek Aile

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 158 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 41 18.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    220
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sOda ne zaman Luffy ve tayfayı anlatıyor(ZORO hariç) seri leş oluyor. Ama ne zaman dış dünyayı anlatıyor bölümler güzelleşmeye başlıyor.
Aslında bu da bi yanılgı bence.Mesela serinin başından beri dış dünyayı daha fazla gösterse,bizimkilere bu kadar bağımlı kalmasa o zamanda dış dünyanın esprisi bi nebze de olsa kaçacaktı.

Oda böyle şeylerin ekmeğini yiyor işte müptezel herif.
 
Oda haki ile meyve özelliklerini iptal etme olayını sonradan mı düşündü bilmiyorum ama bu özellik seriye tam oturdu. Çünkü one piece evreninde çok çeşitli meyveler var. Sugar tarzı meyvelerin olduğu bir ortamda kimsenin zirve bir güç olarak uzun süre kalması imkansız olurdu. Ben ilk big mom nasıl haki ile derisini geçilmez yapıyorsa haki kalkanı tarzında bu tip meyvelerden korunabilecek sanmıştım. Ama bu tip iptal etme olayı da güzel. Seriye bu tip bir şey gerekliydi.
 
Güzel bölümdü diyemesem de en azından gelişen olaylardan sebep boş bölüm değildi.
Bonney sevdiğim süpernovalardan biridir. Dudak makyajından dolayı BigMom'ın kızı çıkmasını bekliyordum ama çıkmayacak gibi. Kuma'nın kızı olduğunu öğrenmiştik daha önce zaten ama annesini görmedik tabi. Anlamadığım şey Bonney Pacifistaları hiç duymamış mı? İlk defa mı pacifista görüyor? Babasına olan bağına ikna olduk ama pacifistaya neden bağ duyuyor? Babasını kurtarmak uğruna amirallerin olduğu mariejoise sızmayı göze almıştı. Ama pacifistaların hepsini baban olarak göremezsin. Duymamış da olamazsın. 2 senedir aktif olarak kullanılıyor denizciler tarafından pacifistalar. Bakın pacifista görünce üzülse anlarım. Ama pacifistayı neden koruyorsun? Acaba Vegapunk asilleri kandırdı gerçek Kuma o mu? CP0 yu da o yüzden Vegapunk'ı öldürmeye göndermişlerdir belki. Ama gerçek kuma ağzından lazer atmıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bana çok anlamsız geldi o kısım.
2. Kısımda karasakalın law'ın denizaltını nasıl vurduğu gösterildi mi? Çünkü aklıma bir yöntem gelmiyor. Sen o denizaltıyı nasıl tespit ettin? Nasıl vurdun? Radar ve torpido mu icat edildi? Onlar icat edildiyse neden hala tahta gemiler yüzüyor sularda? Çok havada bırakıyor bu tarz durumları. Bir şekilde vuruldu işte. Ya bu adam bu zayıf tayfayla buralara kadar geldiyse bu denizaltı sayesindedir. Adamın korunaklı yeri orası. Dövüşten daha önemli bu soruların cevabı.
Karasakal tayfasını yıllardır okuyucudan saklıyor, ama verdiği meyvelerde biraz bile özenmemiş. Hiçbir özgünlük yok. Buff buff no mi nedir? İşte o çok güçleniyor, öbürü ışınlıyor, diğeri hastalıl meyvesi yedi ama erkeği kadın yapıyor. Ama üzülmeyin haki kendisindeki ve başkasındaki etkileri kaldırıyor. Yahu nasıl? O adam denizin üstünden denizaltındakileri nasıl kadın yaptı? Hakiye her okuduğumuzda yeni bir misyon yüklüyorsun, iyice sihirli değnek yaptın. Saçma sapan durumlar çiziyor, açıklamasını düşünmüyor bile. Düşünse çizmez zaten. Amaan hakiyle düzeltirim nasılsa diyor. Mangakanın kaçış jokeri oşdu iyice haki. Karasakal hankokun adasına nasıl gitti? Ordan buraya nasıl döndü? O ada calm beltte, deniz krallarını geçtim akıntı yok. Tamam bir çare buldu gitti döndü. Bu zorluklar durdurmadı adamı da bari yavaşlatsaydı. Adam her yerde. Nasıl? Bir şekilde işte...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık