Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada eğer Law ölürse serinin top 5 karakter listesine girer doğrudan çünkü bu seride adının yani korsan olmanın hakkını verip dövüşerek ölen adam yok. Kaido ve BM var işte onlar da çöp oldu gitti şimdi o dövüşler o ölümler felan dönüp dönüp başa sarmak istemiyorum, hala beğenen olabilir ama bana göre o ikisinin durumu efsaneleşecek bir şey değil hele BM. Ama şimdi Law burda paşalar gibi savaşsa, bb'yi iyi bir zortlattıktan sonra kaçılmaz son olarak ölse bence on numara korsan hikayesi olur seriye de damga vurur.
 
Karasakal nasıl Law'a pusu kurduysa, muhtemelen Coby'nin kaçırılmasından kaynaklı Garp da Karasakal'ı arıyor olabilir. Law 5 vs 1 durumda. Aynı tanrı vadisi gibi. Garp olay yerine gelip 2. bir tanrı vadisi yaşatabilir.
 
Ne dövüşü kardeşim ya? kış adasında 3-5 tane çöp oğlu çöp karakter yaratıp onları konuşturmak varken neden dövüş çizsin? azıcık mantıklı olun siz soda üstadımın vizyonunu hiç anlayamamışsınız.
Buz adasında olacak dövüş Cipher Pol dövüşü olacak boşuna gelmiorlar ya Soda bazen Super Oda olabilir
 
gözleri önünde ace ölen adamdan ne köy olur ne kasaba
Japonların iş ahlakı dünya üzerinde nadir özelliklerinden biridir. İşini yanlış yapan bir mühendis köprüden atlıyor. Kendi canına kıyıyor. Bu kültürden gelmiş bir yazarın iş ahlakını aileden alçak tutmasını bekliyorsan başka bir kasaba aramaya başlayabilirsin.
 
Op tekerrürden ibarettir. 2y sonrasının Ace vs Teach olayı... belli ki Law vs Teach olarak yansıyacak. Çok büyük ihtimal son sahneden sonra dövüşü görmeyeceğiz ve tekrar bu olaya döndüğümüz de Law kanlar içinde yerde yatıyor halde olacak ve Teach de klasikleşmiş zehahaha kahkahasını atıyor olacak. Coby-Law-Pudding... Teach Op'un finalini tetikledi. Bundan sonrası full kaos. Yani umarım öyle olacak. Öyle olmalı... ksksksk
 
Simdi bu haki ile meyve güçlerini iptal etme ile karasakalin meyve gücü çöp olmadı mı?
Logia desen handikaplı tum saldırıları fazladan alıyor. Meyve gücü iptal ediyor desen onu güçlü haki yapıyor. Meyve çalıyor desen güçlü haki bunu engelliyor. Yani meyve sadece ezik ayiklamaya yarıyor. Bunu muhtemelen kalbur üstü bir logia da yapmaz mı? Meyve güçleri belli bir seviyenin üstünde kullanıcısına yukten baska bir sey getirmiyor.
 
Dediğin vslerin birisi 2v1 (ikisinin pestilini çıkardıktan sonra bombalar eşliğinde yenildi) diğerinde adam Luffy'i denize attı , tek attı bir yandan ada taşıdı aynı zamanda amiral yakan Momo ve amiral uçuran Yamato dahil yaklasik 10-15 kisiyle hic durmadan savaştı rakibi bunun üstüne yine normal kazanamadı Tanrı meyvesi uyandırıp Nika oldu öyle kazandı. Buralardan sonra senin çıkarım buysa senin dediğin olsun seni mi kırıcam
Bunları bende biliyorum Shanks nefretime yenilip hemen saldırdım ama sen bunları bazı fanlara açıklamaya çalış işin sonunda ne halde olacağını merak ediyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık