Hakinin önemini zaten biliyoruz ama her geçen bölüm daha da vurgulanıyor önemi , amirallerin Shanks karşısında neden tir tir titrediklerinin özeti niteliğinde bu bilgiler
Sanjinin zamparalığı olmasa sıkıntı yok. Eli maşalı biriyle evlense de rahatlasa artık.Beyazsakal'ın Kingi ace
Big Mom'un Kingi Cracker
Luffy'nin Kingi Sanji bunlar ne kadar güçlensede hep dalga konusu olucaklar.
Niye dostum Shanks istifa etti de haberim mi yokBu dediğinin mantığı ile Yonkolara felaket eksi yazdı.
Tebrik ediyorum ve saygıyla eğiliyorum. Üzerinden durulması gereken bir soru. Kesin olan cevap varsa o da yazar ve kendisinin cinsiyetçi söylemleri başlı başına bir hastalık.Doç insanları hasta yapıyorsa ve Lawı kadına çevirmişse; kadın olmak hastalık mıdır?
sabonun peşinde salyangoz gibi yapışarak giden eleman değilmiydi o bu dalga bile yeterBurgess beyinsiz bir herif olduğu için güçlu bile olsa kaybettiğinde dalga konusu olacak. Hiç çekilir muhabbet değil valla. Latiffe ve Shiryu harici çok dandik tiplemeler.
Haki ile meyve iptali Shanksa artı yazar ancak bakıldığında iki Yonkonun meyve uyanışı nedeniyle yenilmiş olmaları baya bir eksi yazıyor tabi Kaidonun yerine geçen Luffy ise meyve gücü ile öne çıkıyor diğer yonkoyuda biliyoruz ancak şuan serideki en tehlikeli karakter Shanks Yonkoluğu bi o ayakta tutuyor.Niye dostum Shanks istifa etti de haberim mi yok
kanka bu hormon bozukluğu değil ki. Direkt cinsiyet değiştirmeHormon bozukluğu bir hastalıktır. Bir kadını da aynı şekilde erkeğe çevirebilirdi. Külotçularda cinsiyetçilik var tabi o ayrı konu.
İvankova eksi yazar acaba Crocodile kadındıda hormon hastalığına yakalanıp erkek mi oldu her bölüm Crocodile'a eksi yazıyorHormon bozukluğu bir hastalıktır. Bir kadını da aynı şekilde erkeğe çevirebilirdi. Külotçularda cinsiyetçilik var tabi o ayrı konu.
Fantastik dünya hayali güçler falan bir şekilde oturt işte kılıfa.kanka bu hormon bozukluğu değil ki. Direkt cinsiyet değiştirme