Bi görelim duyalım şu Rocky portu artık delirmeme ramak kaldıRocky port ile ilgili herkes toplanmış olacak gibi
Bi görelim duyalım şu Rocky portu artık delirmeme ramak kaldıRocky port ile ilgili herkes toplanmış olacak gibi
Bu hikayede yanan Puding oldu.Rocky porta katıldığı için pisman olan Law
Law Big Mom vssinde beyin ölümünü gerçekleştirdi.Ben Lawın öleceğine inanmıyorum toplam kaç ölüm olmuş ki law zeki adamdır hızlı bir şekilde plan düşünür önce tayfasını kurtarıp kendide kurtulur bana öyle geliyor @Ölüm Cerrahı
ya şimdi bu evrende güç önemli ama gücün yanında zeki olmak başka birşey karasakal ile vs biten tek kişi Ace gerisi hep yarım kalmış öldüreceğine ihtimal vermiyorum vs olacağına bile law zeki adam bir yolunu bulur Big momda neden beyin ölümü gerçekleşsin oda hikayeye yediremedi hangi vs tatmin etti kiLaw Big Mom vssinde beyin ölümünü gerçekleştirdi.
Ne alaka abi anlamadımSadece Yami meyveli Teach'in Yonkou sağ kollarının alayından güçlü olduğunu herkes birgün kabul edecek. Bu +lar daha başlangıç.
Chopper vs Doc q kesinleşti artık. Reis strongerı da sayarsak 2 v 1 atacakLuffynin raftelde arc başında kimden dayak yiyeceği belli oldu. Stronger 2,3 çifte atar
Yada daha iyisi choppet yancı alacak kendineChopper vs Doc q kesinleşti artık. Reis strongerı da sayarsak 2 v 1 atacak