Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ele geçirdikleri tüm meyveleri, önceki meyve sahiplerini yakalayıp öldürerek ele geçirdiler diyorsunuz yani. Absalom var bir tek bildiğimiz.
Law'ı kadına dönüştüreceğine bunu açıklasaydı keşke Oda.
Adamları için bu kadar uygun meyveleri random bulmuş olamaz. Planlı yapıyordur hepsini.
 
Çok mantıklı. Lakin haki gücünün Law'a yeteceğini pek sanmasam da yarı ölü haldeyken falan etki eder herhalde.
Aynen yenilmiş haline yaparlar diye düşündüm ben de. Ben Teach gibi meyve özelliklerini iyi bilen biri olsam bu yöntemle ölümsüz olmayı denerdim mutlaka.
Nasıl katkıları olmadı abi, biri en güçlü varlık, biri en güçlü kadın, bildiğin KK'lığın önündeki en büyük iki engeldi. Kaido ve BM ortadan kalkmadan ne Şenks ne BB ne de başkası hareket edemiyordu, Şenks kaç yıl sonra Wanonun önüne geliyor, OP için yarış başlasın diyor, BB Kaido'dan pone çalan çocukların peşine düşüyor, BM'den Pone ve Puding kaçırıyor, bu ikisi düşmese nasıl olacaktı, Çapraz Birliğin kurulması da bunlar düşünce oluyor, WB'nin en güçlü adam olarak aradan çıkmasıyla bu ikisinin aradan çıkması aynı önemde gösterildi ve etkilerini görüyoruz işte şimdi. :)
Şu an çizildikleri için tabii ki bir çok etkileşimleri oldu evrenle. Ama hiç tasarlanmadıkları bir evrenden bahsediyorum. 10 yıl harcandı bu ikisine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 51)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık