Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Van Auger mermileri de ışınlayabiliyorsa...
Aklıam direkt lille barro geldi. Benzeri bir şey görebiliriz...

O ayı bu kadar bile kullanışlı değildir. Bir kaptan olarak konumundan ötürü Kid hakkında nasıl dalga geçtiysek Bepo hakkında daha fazlasını geçmemiz lazım. Onun varlığı hayvanseverlik harici açıklanamaz şu anda, elde veri yok.
Law kızların kalbini nasıl elde edeceğini çözmüş...
 
BB tam bir korsan ona lafım yok.Fakat yonkousun 2 meyven var hayvan gibi tayfaya sahipsin ama gel gelelim hep dalga dümen hile hurda R U.Bence aynaya baktığında kendiside ne yonkou nede KK hayal edemiyordur.
 
Kaido ile Bigmom'ı hiç tasarlamasa seri çok güzel olacakmış. Zaman atlamasından beri bu ikisinin inmesini okuyoruz. Serinin neredeyse yarısı buraya gitti. Ana hikayeye de pek bir katkıları olmadı. Zaman atlamasından sonra direkt Shanks, Mihawk, Karasakal, Hükümet, Devrimciler konularına girse seri tadından yenmezdi.
Nasıl katkıları olmadı abi, biri en güçlü varlık, biri en güçlü kadın, bildiğin KK'lığın önündeki en büyük iki engeldi. Kaido ve BM ortadan kalkmadan ne Şenks ne BB ne de başkası hareket edemiyordu, Şenks kaç yıl sonra Wanonun önüne geliyor, OP için yarış başlasın diyor, BB Kaido'dan pone çalan çocukların peşine düşüyor, BM'den Pone ve Puding kaçırıyor, bu ikisi düşmese nasıl olacaktı, Çapraz Birliğin kurulması da bunlar düşünce oluyor, WB'nin en güçlü adam olarak aradan çıkmasıyla bu ikisinin aradan çıkması aynı önemde gösterildi ve etkilerini görüyoruz işte şimdi. :)
 
Sanirim kimse bahsetmemis ama kapak hikayesi baya önemli. Aokiji resmen Pudding'i kaçırmış. BB için poneglif yazisini okuyacak olan kisi Pudding olacak demek ki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık