Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Satranç

Niemann in Carlsene karsi kazandigi mactan sonraki interviewini izledim. Bana hic guven vermiyor ve hile yapmis olma ihtimalini de yuksek goruyorum. Aslinda Carlsen de anlamis ama iste kanitlamak zor.
Bir kere Niemann mactan sonra pozisyonlari bile duzgun hatirlamiyor. Ben normal turnivalardagm lerle oynadim hatta IMlerin cogu, birak kendi oyununu yan masadaki adamin oyununu bile bir konumda 10 varyant dusunerek hatirliyor. Niemann da aksine durmadan yok iste sansa bak ben bu pozisyonu dun kitapta calismistim yok tesadufe bakfiye konusuyor.Tabi ki bunlar direk suclamak icin yeterli degil ama Carlsenin psikolojisini anliyorum. Umarim eger hile varsa ortaya cikar. Gerci bundan sonra goruruz Niemann in durumunu.
Sonucta turnuvalarda cok yuksek miktarda para veriliyor. 1 dunya sampiyonu olsa butun hayatini kurtariyor adam.bunun icin hile yapankesin olur
Zor değil imkansız bence. Hele ki tahmin edildiği gibi anal plug gibi bir şey kullanıyorsa çok zor.

Adamı sinyal kesici ile mi donatırlar, Faraday kafesine mi sokarlar öyle bir şey yapacaklar. Gelecek maçlarındaki performansını ölçecekler. Anca o zaman belki anlaşılır.
 
Hans Niemann'ın 2019-2020 yıllarında Amerika'da katıldığı turnuvalar incelenmiş. Canlı yayınlanan turnuvalarda reytingini (amerikan reytingi) 131 puan arttırırken, canlı yayınlanmayan turnuvalarda 112 puan düşürmüş. Ayrıca Nepo'nun da bu adam hakkında bir değerlendirmesi yayınlandı. O da bu kadar hızlı ve doğrusal şekilde puan yükselmesinin şüpheli olduğundan bahsediyor. Normalde reyting artarken bir noktada durağan bir dönem olur ki o dönemde sporcular çalışma yapar, kendini geliştirir diyor. Ancak Hans durup çalışma yapmamış, puan grafiğinde düz giden bir bölge olmamış diyor.
İşin özü ben de bu adamın böyle bir hızla yükselmesini mantıklı bulmuyorum.

Hile engelleme konusunda önerilerden biri de yayınların 15 dk geriden verilmesi.
 
Ama Allah hakkı için çok üstüme geliyorlar. Herkes üstüme üstüme geliyor. Bardak zaten dolu. Damlayana yazık olacak - Hans Niemann
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık