Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061: Çokbilmiş - Geleceğin Adası

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 155 60.3%
  • Orta

    Kullanılan: 69 26.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 33 12.8%

  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegapunk'a bir arc ayirmasini beklemiyordum ilginç oldu. Kendini belki göstermeyecek ama tayfa için bilgi ve power dolu bir arc olacak gibi. Özellikle Franky ve usopp için.
 
Seraphim'ler güçlü fakat vegapunk bundan fazlasıdir. Kizaru'nun gücünü kullanabilmisti. Px'lerde ve seraphim'lerde. Kaido'nun meyveyide kopyalayabildi. Birçoksey daha yapabilir.

Ya aokiji ve akainu'nun güçlerini de kullanabilecek bir silah varsa elinde kombine gibi? 3 amiral gücü, hiçbir sekilde kesik dahi atamadigin çok saglam, darbe alabilse dahi king atesi ile hasar almayan çok hızlı bir silah mesela.
 
Ben onu Ferit'e diyorum. Ferit'in beklentisi üzerinden WB çok eleştirilir. Garp'ın şu an ne yaptığını da bilmiyoruz. Geliyor WB fanı olarak böyle eleştiriyor.:D Komik oluyor öyle olunca.
Komik olan iki alakasız durumu ortaya atıp konuyu değiştirmeye çalışman ama farkında değilsin tabi.

Sen önce konuyla alakalı konuş. Helmoppo neden Garp yerine Seraphim dileniyor onu söyle. Garp bu işe karışmazsa ne diyeceksin onu bir duyalım.
 
Seride gösterilmemiş karakterlerin görünüş olarak beklenenin çok çok tersi çıkması durumuna sanıyorum epey alıştık artık hepimiz... Ben Vegapunk'ın aslında genç bir bireyden ziyade çocuk olduğunu düşünüyordum, yine de mantık olarak yanılmamışım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık