Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Şu Anda Dünyanın En Güçlü Adamı Kimdir?

En güçlü adam ünvanı kimde?


  • Kullanılan toplam oy
    257
Shanks:90
Luffy:89
Mihawk:88
Teach:89<x<92
Dragon:90
Aksini:88
Diğer:İmu dışında bunlara kafa tutabilecek karakter yok zaten.İmu bunların hepsinden güçlüdür,98 veya 99 bekliyorum.
 
Doğruya doğru, Shanks tek eli ile ve Mihawk'dan az olan kılıç becerisi ile Karasakal hariç herkesi yenebilir. Kendisinin serideki en güçlü hakiye sahip olan kişi olduğu düşünülüyor ve haki zaten kişinin gücünü temsil eden bir şey. Luffy ile vs atsa Shanks, Luffy'nin çocukluk kahramanı ve hala kahramanı olarak görüyor, Shanks yener. Mihawk ile vs atsa tek bir hakili kılıç sallaması Mihawk'ı mim eder fakat Karasakal'a karşı kin beslemesinden dolayı öfke kontrolünü yitirebilir Karasakalın her geçen gün güçlendiği bir gerçek ve Shanks prime zamanlarını yitirdi artık sadece yaşlı bir adam ve sonu Beyazsakal gibi olacak çünkü dönemi bitti ve tek eliyle Karasakala pek bir şey başaramaz karasakalınn tayfası bile fazladır Shanksınkinden, Shanks döneminin ortasında olsa bile Japonların deyimiyle "unmei" yani kaderin Shanks ile birlikte olacağını sanmıyorum. Sonuç olarak Karasakal hepsini alır, Luffy'yide alır meyvesini 2 saniyede puf eder.
Yaşlı dediğin Shanks 39 yaşında...

Vay arkadaş...

Dümdüz Shanks Karasakal'ı yenemez desen tamam bu şekilde düşünüyor derim, saygı duyarım. Desen ki Dünyadaki en güçlü Gecko, derim düşüncesi bu ifade özgürlüğü var ve buna saygı duymam lazım.

Fakat 39 yaşındaki birisine yaşlı diyorsan ya trollsündür ya da başka bir şey ve bu başka bir şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Açıklar mısın?
 
Son düzenleme:
Bende bir sıralama yapayım.En güçlü değilde en güçlü adam denildigine göre liste şu şekil olur

Dragon>>Luffy>Mihawk>=Shanks.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık