Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060: Luffy'nin Hayali

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 47 15.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 6.4%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okuyucu: Sayın WG yöneticileri, Dragon'un ve kurmay ekibinin yerini biliyor olmanıza rağmen neden saldırmıyor ya da nükleer atmıyorsunuz? Dragon, dünyanın en tehlikeli ve en çok aranan adamı değil miydi?

WG:
 
Sabo'yu alın teri ile çalışan emekçi yapıyorsun o da komik duruyor.
Çocukken meyve önüne düşmemiş, birinin oğlu torunu falan değil tamamen kendi çabasıyla güçlenmiş, meyvesini turnuvada eze eze kazanmış, Sabonun şurda şanslıydı diyebileceğin sahnesi de yok. Bildiğim kadarıyla bayılmışlığı/ölmüşlüğü falan da yok. 2. bir yaşam bahşedilmemiş. Tanrının lutfu bir kaderin ortasına konmamış. Emekçi olarak doğmuş Zoronun bile şansı Sabodan çoktur.
 
Bunu bir yerde daha görmüştüm.Olabilir zaten çocuk gibi davranıyor.
Koca kadın ya o, Bonney'in meyvesi Şinobunun meyvesinin tam tersi gibi. Şinobu sadece olgunlaştırıyor/yaşlandırıyor/mature yapıyor, Bonney ise tam tersi gençleştiriyor. Ha Bonney istediği zaman o yetenekten çıkıyor ama Şinobu çıkamıyor sanırım, Bonney'in meyvesinin öyle bir artısı var benim gördüğüm. :)
 
Tayfanın üzerinde ki fırtına bulutunun lulusia adasına yapılan saldırıdan sonra olması, bizim tayfanın o adaya yakın olabileceği fikrini getirdi aklıma.
Belki Bonney de Lulucia'daydi. Coğrafya olacak yakındaysalar adanın. Dalgalar falan denizde sürüklemiş olabilir. Şeytan meyvesi var ama denizin dibini boylamadan akıntı dalga neyse (anafor diyor Nami) onu fırlattı. Sıcak su kütlesi falan demeleri Sabo'nun meyve gücünden kaynaklıdır kimbilir 😌
 
Luffy'nin hayali tüm dünyadaki insanların aynı anda bir arada parti yapıp ziyafet çekmesidir. Joyboy'un amacı da bu çıkacaktır. Neden? Çünkü tam odalık bir batırış bu. Okuyucularına kafayı ancak böyle kırdırtabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık