Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 337 76.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 105 23.8%

  • Kullanılan toplam oy
    442
Yahu Mihawk çok uzun zamandır shiciydi muhabbeti geçmedi zaten.Ama ne zamandır shici olduğu belirsiz olduğu için insanlar bu ihtimali işin içine katarak çekimser yorum yapabilir.Ne var yani bunda ?

Ortada iki tarafa oynamalık bir durum yok.Mihawk'ın şu seride Shanks'la aynı ligte olduğunu ima eden 3 ton veri var.E bu kadar veri varken ve ödül konusunda da Mihawk'ın ödülünün yüksek olamayacağını düşündürten şeyler varken insanlar ödül konusunda peşin hükümlü olmayabilir.Bundan daha doğal bir şey yok.Herkes senin gibi tükürdüğünü yalamamak için kesin bir şekilde konuşmuyor.Bak sana şimdi tükürdüğünü yalamamak için bin takla atıyon.
Yapabilir. Fakat bu tek tip yorum olmalı değil mi? Aynen hiç kimse peşin hükümlü değilmiş. 1.5 gelebilir diyenler, iu sebeple öyle olabilir diyenler, 2-3 gelir ama güç ile ilgili olmayabilir diyenler, ödüllerin bir önemi yok diyenleri şimdi hep es geçelim. Bunlar her konuda haklılar değil mi? Aynen ödül konusunda kimse yanılmadı bir ben yanıldım.
Mihawk'ın Shanks'la yonko değilken vs atması Mihawk'ın gücüne dair negatif bir şey oluşturmuyor yalnız.

Edit:Ödülü 1,7'den fazla değildir ama.Belki bu bile yoktur.
Yani şu yorumu atmışsın mesela. Gelinen noktada dediğin yorumlar ise tam tersi, yani biz haksız çıktık siz haklı çıktınız gibi yansıtman yok mu bazı şeyleri...
@Jacques

İlk paragrafına ithafen diyorum.Öyle bir şey demiyordum.Mihawk’ı yonko gücünde bile görmüyorum.Başkasıyla karıştırdın sen.Okuldayım şu an kalanını okuyamadım.Akşam dönerim.

@Çörekçioğlu Luffy Sanada aynı şekilde akşam dönücem.:/
Diğer yorumun da şu. Diyorum ya bu forumda kim birine bir şey ima ediyorsa aksini yapmış ama sorsan herkes başkasına bir şeyler diyor. :S
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık