Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey değişmeyecek ama seriye aykırı olacak. "Zayıflık" deniyor. Neden zayıflık olacak mesela? Seride savaş yöneten kadın var, Yonkou kadın var, Amiral adayı kadın var. Yani mantığı olmuyor bu durumun, diğer tarafta Ace benzeri bir durum olması daha mantıklı kılıyor durumu.


Hikâye değil canım manga gördüğün gibi. Hikâye "Dof Crocodile'ı adamı yapmak istiyordu" diyenlere söylenen bir cümle. :rolleyes: ;)


"Uslu çocuk ol otur bakım, yoksa ağzına acı biber sürerim" diyor Dof da bırakıyor anında çok iyi. :D
Öngörüşü kirletmeyeceğim ama yazdıklarının hiçbiri manga değil,kendi senaryoların vcevp gelecek yakında ;)
 
Öngörüşü kirletmeyeceğim ama yazdıklarının hiçbiri manga değil,kendi senaryoların vcevp gelecek yakında ;)
Manga sayfalarını görmiyorsan yapacak bir şey yok. Manga değil diyorsun ama Dof Tsuru karşısında nasıl triplere girmiş ortada, ''Kaido'' demek adamda nasıl bir hal bırakıyor ortada. Sen bunları mangada görmek istemiyorsan ben ne yapayım? ;)
 
Şimdide zorlanır Dof amiral gücündeydi çıkınca Yonko olacak adam Dof Luffy'nin o kocaman uyduruk saldırısından kurtulabilecek bir karekterde Odanın batırması illa bi kocaman yumruk atacak rakibide onu durduracam deyip inecek halbuki sıyrılsa tek atacakda işde zaten adil bir savaş değildi o birde ödüller böyle kalmaz artık Luffy'nin olduğu her ortam artar yükselir ödüllerde yükselir son olarak Usoppla nami çöpünü Dofla karşılaştırmanı yakışdıramadım sana bunlar Lufy olmasa 5 milyon bile edmiyecek karekterler çöpler.
Aokiji'nin eli cebinde ayar verdigi dof amiral gücünde ise daha ne diyek. Öyle deme usopp van Augur'u gecicek yasop'uda, nami de zeus ile çok farklı seviyeye gelicek. ileride birlikte shici alacak olabilmeleri çok da gülünç degil aslinda.

Genelde dövüslerde mantıksız durumlar olabiliyor tabiki. Dof kata dahi alamayacak bir karakter. Luffy şuan ugrasmaz bile. Elbaf sonu zoro, sanji muhtemel amiral dengi olacaklar onlarda yüksek kalir. O sebeple digerleri ile daha mantıklı vs'si dof'un. Seraphim'ler çok daha tehlikeli. Gerçi digerleri içinde öyle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık