Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Evrenin kendi kurallarından bahsedip bunu realiteyle beslemeye çalışıyorsun🤦‍♂️ O evrende ırkların var oluşu ile senin yaşadığın gezegendeki var oluş alakasız. Beslenilen temel bile farklı. Burada daha darvinist bir doku varken orada mistik, fantastik bir dokunuş var.
Politik doğruculukla tartıştığımız şeyi karıştırma. Fantastik bir kurguda temsiliyet için böyle şeylerin yapılması zorunuza gitmesin.
Dizideki kurgu, senaryo, oyunculuk, diyaloglar, kostüm, cgi ne bileyim aklına gelebilecek herhangi bir şeyi eleştirmek ile "o zencinin orada ne işi var" arasında çok fark var. Bunu fark edecek olgunluğa sahip insanlar artık bile isteye mi bilemiyorum göz ardı edip olayı buna çekiyorlar. İşin kötü tarafı ne biliyor musun? Irkçılık yaptığı halde ırkçılık yaptığının farkında olmamak.
Tolkin'in kendisi Hobbitllerin ayaklarının diğer ırklardan farklı oluşunu evrim ile açıklamakta. Evet dostum haklısın benim bulunduğum evren ile oranın çok farklı evet...

Rüyana zenci Aang girsin lan oku bile zenci olsun öyle düşün. Neyi bükeceği artık bilinçaltına kalmış. Sjw zırvalıklarını yemeyenin sonu budur, hak ettin.
Zaten avatar modu neden beyaz ışık eyyy çizerler? Sorarım size bu zenci insanları siz kötüsünüz demenin bir başka yöntemi mi?
 
Tolkin'in kendisi Hobbitllerin ayaklarının diğer ırklardan farklı oluşunu evrim ile açıklamakta. Evet dostum haklısın benim bulunduğum evren ile oranın çok farklı evet...



Zaten avatar modu neden beyaz ışık eyyy çizerler? Sorarım size bu zenci insanları siz kötüsünüz demenin bir başka yöntemi mi?
Bu arada zencili sjw gömmelerini ırzına geçilmiş başka eserlere sakla bence dostum. Bu dizinin en büyük 5 problemini sıralasan zenci elf o listeye giremez. Gömülecek daha önemli şeyler var
 
Galadriel'in Doğum Tarihi Ağaçların Çağı, 1362 yılı. Yani pek de öyle ergen kız veya genç kız değil....

O zaman ben de sorarım. Uzakdoğulu var mı dizide?
Yaov ona bakarsan Hobitlerin de ergenliği 30 yaş falan. Bize göre bakmayacan. Elflerin ömürlerine göre ergenlik algısı olucak. Benim anladığım Galadriel burada bizim dünyamıza göre 30-35 yaş arası olgunluğunda. Tamam ergen değil ama tam bir bilgelik de bekleyemezsin. Kadın ömrünü savaşarak geçirmiş doğru düzgün sosyal tecrübesi yok. Aklı fikri düşmanın sonuna kadar gitmekte. Muhtemelen bir ton da kaçtığı şeytanı falan var. Kabul ediyorum çok saçma ama Hollywood klasiğidir bu da. Biz seri boyunca bu ablanın bazı travmalarıyla yüzleştiğini, bazı hatalarını fark ettiğini görecez. Sonra o hataları düzeltmeye çalışacak vs vs. Sen dua et de biz bunu kimseyle fingirderken görmeyelim. Şu an iki aday var. Biriyle romantik sahne diğeriyle ideolojik sahne üzerinden yola da girdi üstelik. Daha henüz erotik tek bir sahne yok. Grup mu yapacaklar da bu kadar temkinli davranıyor Hollywood ben onun endişesindeyim. Sen boşver diğer detayları.
 
Cüce kadın? Şeyin karısını mı diyorsun? Neydi adı? Prensti. İşte o.
Evet ısrarla hatırlamadım.
Muhtemelen zenciliği bir ırk olarak göstermemeye çalışıyorlar. O yüzden her yere koymuşlar. Bizde mesela ten renginin tonu değişir ya onun gibi. Tabi bu durumda hani Latin, hani Asyalı falan diye sormak lazım ama hiç karıştırmamakta fayda var.
Hollywood her zaman belli kalıplara çakılı şekilde senaryolar çıkarmıştır. Bu zenci şeysini ona evirmeye çalışıyorlar. Diğerlerinden daha saçma değildi ama en çok o dikkat çekiyor.
Galadriel'in gençliğini bu şekilde tasarlamaları da bundan mesela. Hollywood'da fixtir. Bilge karakter gençliğinde fırlama olur, kibirli olur, aptal olur vs vs. Mesela Zaman çarkında daha ilk bölümden kimin ejder çıkacağını anlamıştım ben. Çünkü belli olmadan önce kurtarıcının sahip olacağı profil de fixtir.
O yüzden diyorum yeni ufuklara yelken açmak lazım diye. Hollywood'da değişen bir şey yok. Biz yeni yeni sızlanmaya başladık.
Sıkıntı genç olmaması işte. Birinci çağın başları olsaydı neyse. Elflerin bedeni geç olgunluşıyor ama zihinsel olarak daha çabuk olgunlaşıyorlar.
 
Yaov ona bakarsan Hobitlerin de ergenliği 30 yaş falan. Bize göre bakmayacan. Elflerin ömürlerine göre ergenlik algısı olucak. Benim anladığım Galadriel burada bizim dünyamıza göre 30-35 yaş arası olgunluğunda. Tamam ergen değil ama tam bir bilgelik de bekleyemezsin. Kadın ömrünü savaşarak geçirmiş doğru düzgün sosyal tecrübesi yok
Üzülme, darılma cane ama bu senin yorumunsa çok yanlış yok bunların senaryosu bunun üstüne diyorsan tüküreyim yazacakları senaryoya.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık