Altarın kızı galadriel!!111!!!At sürme sahnesi Türk yapımlarına bir saygı hareketi bence.
Altarın kızı galadriel!!111!!!At sürme sahnesi Türk yapımlarına bir saygı hareketi bence.
Manyak insan! Kahkaha attım lanAt sürme sahnesi Türk yapımlarına bir saygı hareketi bence.
Galadriel hatun olacak!!Altarın kızı galadriel!!111!!!
Haa. Öyle mi? Ben daha gençtir sanıyordum. Sustum öyleyse reis.Galadriel film evreni içerisinde 7 bin yaşındaydı. Dizi filmden 1 çağ öncesini anlatıyor ve Galadriel'e küçük deniliyor. Galadriel dizide küçük değil arkadaşlar. Aksine o devirdeki en kadim 10-15 elften birisidir net bir şekilde. Bu zamana kadar yaşadıklarını yazsak pihu...
Altar da anası oluyor sanırım.Altarın kızı galadriel!!111!!!
Zaten kılayaklardan oldukça sıyrılan bir karakter. O kızı da hobbit efsanesi yapacaklar sanırım. Sanki böyle bir efsane sahiden vardı hobbitler için ama çok yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi. Hobbitlerin hepsi çok güzel tasarlanmış karakterler bence. Konuşmaları kimden çıkmışsa bence baya iyi iş çıkarmış. Sanırım seride en sevdiğim detay bu hobbitler.Galadriel hatun olacak!!
Şaka bir yana nori bile bu dizide ki galadrielden daha ilgi çekici bir karakter bana göre.
Bence bu daha iyiDizideki Galadriel bu olsaydı keşke, daha az sırıtırdı.
Benim dizi içerisinde temelleri sarsan hatalar dediğim bunlardan birisi işte. Evrenin kurallarını kendileri için eğip büküyorlar sonra ortaya farklı bir şey çıkıyor.Haa. Öyle mi? Ben daha gençtir sanıyordum. Sustum öyleyse reis.
Silmariller bu kadar parlak değildi hey maşallahBence bu daha iyi