Kuralların bir kısmı esnetilebilir. Özellikle ırsi durumlarda bu pekala yapılabilir ki yaptılar da. Zenci elf hiç sırıtmıyor mesela. Hatta serideki en elf elf kendisi muhtemelen. Neden ten rengi bu kadar zorluk çıkarıyor
Sonra "ırkçı değilim ama" :d
Lâ Havle ve Lâ Kuvvete İllâ Billâhil Aliyyil Azîm
Dostum. Allah aşkına bak diyorum ki durumun bilimsel metotlar ile açıklayıcılığından bahsediyorum sana. Bir metin kendi içerisinde tutarlı olması gerekir. Türkiye'ye Balkanlardan göç gelmeden önce burada Balkan topraklarından gelen birisi olabilir mi?
Hayır.
Bir köyde zenci başka birileri olmadan o köyde zenci olabilir mi?
Hayır. Çünkü bu gen fonetiği o köyde O-LA-MAZ.
Çok affedersin ama ben bunu deyince ırkçı olmuyorum. İzlediğim şeyde beyin aramış oluyorum.
Şu köye de bir tane zenci koyalım aman sonra zenciler bize reröre demesin onlar da izlesin bizi dedikleri an bunu diyen kişiler asıl IRKÇI oluyor. Onların bu hassasiyetinden yararlandıkları için.
Kimse kusura bakmasın buraya zenci koyalım şuraya iki lezbiyen koyalım hımmm aralarında aşk olsun dur bak şimdi neler olacak düşüncesi izleyici kitlesini değil sosyal medyada bizi konuşsunlar PR'ıdır.
Tekrar ediyorum kurgu evren içerisinde o evrenin kuralları vardır. LOTR evreninde de Harry Potter evreninde de sihir veya büyü vardır. Lakin bunların işleniş şekli daha farklıdır. LOTR mesela irade bakımından bunları ele alır. Yapım şirketi isim hakkını alıp bu kuralları bozarsa evreni bozmuş olur. Benim demek istediğim naçizane fikrim budur.