Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kata ile Pudin işbirliği içerisinde Aile'ye ihanet ediyorlar. Kitabı yakanın Pudin'den başka biri olmasına ihtimal yok. Şimdi de Kata sözde elinden geleni yapıyor ama Vinsmokelerin kaçmasın göz yumuyor. Çok kötü bir rol yeteneği var. Muhtemelen ortalıkta olmayan Pudin de kaçtı gitt çoktani. Her şey olup bittiğinde Kata gökyüzüne bakacak ve gülümseyerek kaçıp giden bacısına şans dileyecek. Çürük tahta çivi tutmaz, Kata'dan baş olmaz. Aile'nin başı Linlin ortalıkta olmayınca ortada Aile diye bir şey kalmadı. Ya Linlin geri dönecek ya da varisi Perespero otoriteyi acilen sağlamalı yoksa dağılma süreci sonrası Aile komple yıkılacak.
 
Aslında Teach gibi vasıfsız bir adamda kral haki çıkmaması lazım. Bu arada Teach, Kurozumi ailesinden olabilir tarzı bir hislenme yaşadım şu an.

Ayrıca bölümün içeriği çizimlerinden daha fazla heyecanlandırdı. Rezaletsin Oda!

Bölüm King'e de + yazdı. Birileri aman Kata şöyle aman Kata böyle diyedursun hükümetin beyin kısmının %98.3'ünü karşılayan koskoca Vegapunk, asrın projesini King'i baz alarak yapmış :sapkali::respect:
 
Ben bayılmadığına seviniyorum. Zoro punk hazard’da tek atacağı yaratığın zehirli gazıyla bayıldı. Smoker ve luffy ceaser’ın oksijen emme gücüne yenildi. Teach süper dayanıklı anlatılırken hapiste zehirden tek yedi. Luffy zehir işlememesine rağmen bi balıkla ölüyordu. Bu tarz şeyler seviyeye pek bakmıyor.

Halisülasyon gözlemi etkilemiştir. Kenbunshokuyu geçtim ben ilk defa kata’yı armamentsiz yumruk sallarken görüyorum. Komedi sayfası çizip geçmiş mangaka.
Dediklerinde haklısın. İşte bu yüzden ciddiye alarak okumuyorum. Nereden bakarsak, evet, bir yere bağlanıyor ama bir taraftan da elimizde kalıyor. Öyle okuyoruz artık, yapacak bir şey yok.
 
Karasakalın bu halini daha sempatik buldum toparlak halinden.Heybeti var ve stil değiştirmiş.

Amiral bilmem ama sağ kollardan güçlü bunlar karasakalın yüzünü ekşitmesinden bile belli.Direk imza tekniğine geçti.
Karasakal'a bakma sen. Muhabbet kuşu osursa yüzünü ekşitir o.

Sağ kol da çıkabilirler ucu açık. Şimdilik o kadar varlardır demiyorum. Bir öğrenelim ne yemişler ne içmisler ona göre seviyeyi güncelleriz :good:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık