Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akaiunu Coby için BB'nin peşine düşerse çok şaşırırım.Luffy ve BB'nin karşılaşması için de erken olduğunu düşünüyorum son düşman olarak kafamda Teach vardı hep.Bir hayalim var Garp Akaiunu'nun emrinde değil yani Akaiunu ona bekleyeeceğiz dese bile işe yaramaz.Ace'in yaptığını yapıp Garp'ın BB'Ye tek yürümesi ve BB'nin Garp'ı parçalaması var bir hayalimiz.Hem Teach Garp gibi denizci efsanesi birisine indirerek zirveye yerleşir,hem bu savaş esnasında güçlerini daha da artırır,hem de Luffy'nin Garp'ı Ace kadar sevmediğini düşünsemde bir mazileri var Luffy için bir tetikleyici daha olur.Garp'ın seride bir işlevi kalmadı zaten eski toprağa çağın en büyük korsanının elinden ölüm yakışır.
Sakazuki'nin umrunda olmaz. Ölmesini tercih eder.
 
Seriyi genelini okurken çok farklı Teach'in olduğu bölümlerde çok farklı bir atmosfer oluyor.Serinin ana temasını korsanlar oluşturuyorsa şu serideki açık ara en korsan gibi korsan Teach.Bu adamı çizer öyle bir yansıtıyorki bunun haricinde diğer korsanlar karikatür gibi kalıyor.
Millet alıştı dürüst, karakterli, korkusuz, delikanlı, hainlik yapmayan korsanlara... Korsan demeyelim de maceraperest diyelim onlara. Korsan dediğin Teach gibi olur. Serinin en iyi tasarımına sahip en özel karakteri.
 
Rayleigh diyor. Ünü çok etkili olmuş. Ayrıca şanslıydık diyor. Ray boş adam olmadığını gösterir gibi tehditkar havayla giriyor. Ama Teach'in de ayrılması için ona adamlarını eski haline getireceğiz diyor. Rayleigh ters gidip adamlarını çözdürmeden yokuş yapmamış. Bir sürü etken var. Sen Rayeligh geldi Teach korkup kaçtıya getirmeye çalışıyorsun olayı. O dediğin Akainu'da oldu. Daha Akainu gelmeden topuk yaptı. Alacağı şeyi de alamadan gitti. Ray konusunda Hancock'un adamlarını eski haline getireceğini düşünse belki de yine anlaşma yapıp geri gidecekti. bunun üstüne Rayleigh ve Shakky geliyor. Ray'in sözüyle adamları serbest kalınca Teach gidiyor. Teach kesinlikle Ray'den çekindi ama istediği bir şey vardı onu da aldı. İki tarafta bir şeyler kaybedeceğini biliyordu o yüzden anlaşma sağlanacak şekilde her iki tarafın da az çok avantajına olacak şeyler yaşandı.
Gözünün önündeki olayı bile şekillendirip kendi kalıbına sokuyorsun.

Rayleigh, BB ile konuşmuyor. BB deseki adamlarım vesaire sonra Rayleigh tamam adamlarını al falan dese hadi neyse. Adam geliyor şunları çöz Marine dahil hepsi yol alacak diyor. Hepsi de yol alıyor. Oraya bir şeyler almaya gelen Marine ve BB, aldıkları bir şey var mı yok neden peki ? Rayleigh'in sözünün üzerine söz söyleyemiyorlar.

Üstelik Rayleigh tek başına yanında ne Amazon ordusu ne de Shakky çizilmiş. Olay şu karaladığım yerde geçtiği gibi.

Rayleigh sonradan diyor ki şansımız vardı ben artık çok yaşlandım bu halimle onu yeneceğimi düşünmüyordum. Herif genç olsam burada hepsine İstiklal Marşı okuturdum da demiş. Daha ne istiyorsun :ehe:
 
Hancock un gücünden sadece karşı cins değil kadınlarda etkileniyor.Geçmiş bölümlerde birçok kez gördük.Etkilenmeyenler de işte senaryo gereği olanlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık