Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seraphim vs Kata olur muhtemelen. Kata perişan halde zar zor yenmiş. Yendim diye sevinirken arkasında 3 tane daha Seraphim beliyor. :good:
Acaba geçmişte anası buna saldırılarına kral haki eklemeyi göstermeye çalışmış mıdır? O an Katakuri’nin gelişmiş kral hakisini çözeceği an olabilir.
 
@Montana bölümü okudum. Alpa ve Red kimi savunuyordu ve benim sözümün ne kıymeti var bilmiyorum ama bence, iki taraf da kazanmak istemedi ve iki taraf da kazançlı çıktı. Savaş devam etseydi, kim kazanırsa kazansın bu zafer, Pirus Zaferi olurdu.

Rayleigh açık açık, Karasakal ile vs atsam kazanamazdım diyor, bunu yadsıyacak değilim. İki tarafın da hiçbir dezavantajı olmadığı bir durumda vs atsalar Teach alır diyebiliriz ama elimizde belgeler var ve bana göre tek bir ihtimal var.

Rayleigh'in savaşa dahil olduğu andan sonrası için konuşuyorum: Savaş sırasında denizciler cortlamış(ay yazık...), Teach'in yanında gelen herkes perte çıkmış ve geriye; Hancock, az biraz Kuja Korsanı, Karasakal ve Rayleigh kalmış. Savaşmaya devam etseler;

Teach, Hancock'u serbest bıraktığı an kaybederdi. Tek seçeneği Hancock'u öldürüp Rayleigh ve isimsiz Kuja Korsanları ile savaşmaktı ama bunu yaparsa da hem Hancock'un meyvesini, hem kumandanlarını hem de birtakım askerlerini kaybedecekti ki Rayleigh'in, bu savaş sırasında Teach'in güzel vücudu üzerinde kalıcı yara bırakma ihtimalini de göz ardı etmemek gerek.

Savaş devam etse, muhtemelen Teach hariç, Teach'in dostu ve düşmanı olan herkes ölecekti ve Teach'in de kalıcı yara alma ihtimali vardı. Ayrıca, Amazon Lily'ye geliş amacı olan meyveyi de kaybedecekti. Böyle bir savaşa neden devam etsin Teach? Adamı ilk gördüğümüzden beri sinsi sinsi uzun vadeli planlar yapıp, minimum zararla maksimum yararı hedefliyor.

Mevcut şartlar altında mantık kazandı bana göre ama şu şerhi de düşeyim: Teach kardeş, sen bu meyveyi ne yapacaksın? Ne halt etmeye geldin Amazon Lily'ye? Onu denizcilere bırakacağıma ben alırım dediğin bu muydu?
 
Son düzenleme:
Taşlaştırma meyvesi kitle imha silahı gibi. Teach en kötü ihtimalle ileride luffynin müttefiki olup karşısında boa olacak diye meyveyi almak istiyor olabilir. Boadan etkilenmeyecek insan sayısı çok az. Koca bir orduyu tek başına yok edebilir. Momomga koca gemiyle gitti karı herkesi mahvetti. Serideki en lanet meyvelerden birisi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık