Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlarından 2'si taş kesilmiş, onları geri çevirmek sadece Hancock'un yapabileceği bir şey. Hancock'un da yapmayacağı bariz bir şey. Rayleigh'de bırak kızı diyor adamlarını serbest bırakacağız diye. Teach'de adamları tekrardan taş olmasın diye geri çekiliyor. Muhtemelen yanında 2 kişiyle gelmiş tüm kadro gelse zaten geri çekilmez çünkü Ray'i tutacak adam olurdu. Orada tek kaldığı için ve adamlarını da kaybetmemek adına anlaşmaya uyuyor. Burada Teach'e - yazan bir şey yok aksine tayfasını düşündüğü için + yazmalı.
Hancock Teach'e rağmen adamlarını taşa çevirmiş al sana eksi :a:
 
Bölümde bariz bir şekilde Hancock'un gücünü istiyorum demiş. Yanındaki adamlara da arkadaş gözüyle bakmıyordur zaten, daha sonra kullanabileceği komutanları neden meyve için ölüme yollasın. Bu iş dolaylı yoldan Luffy'ye bağlansa bile başta Teach'in hedefi bu değildi.
Söylemek istediğim o değildi benim.Yani Teach Hancock'ın meyvesi ölümü bile göze alacak şekilde isteseydi her türlü gedakarlığı yapardı bence.Orada Rayleigh'ten korktuğu için geri çekildiğini düşünmüyorum.Teach Hancock'ın meyvesi için o kadar uğraşmak istemedi bence.İsteseydi eğer arkadaşları için geri çekilecek bir karakter de değil zaten.

Şu dediğine katılıyorum yalnız.Birinci amaç orada Hancock'ı almak.Baktı ki almak çok fazla uğraşı gerektirecek.Dedi ki bari Coby'i alayım da Luffy'e karşı ileride bir koz olarak kullanabilirim belki.

Bakıp göreceğiz.
 
Bence Teach,Luffy'nin kendisi için tehdit oluşturacağını ta ilk karşılaşmalarından beri biliyor.Ki Ace ile karşılaşmasında Luffy'i öldürmek istediğini söylemesi de bu yüzdendi.Yani Teach en güçlü rakibini ne denizciler ne de hükümet olarak görüyor.Karasakal en büyük rakibinin en başından beri Luffy olduğunu zaten biliyor adam.Yani bu benim tahminim ama Hancock'lara saldırmasının amacı orada Hancock'ı alıp veya öldürüp Luffy'e karşı bir koz oluşturmaktı.Baktı ki Hancock'ı almak onun zararına olacak bari Coby'i alıp öyle Luffy'e karşı bir kozum olsun dedi.

Tabiki bunlar birer tahmin.Bakıp göreceğiz.
Luffy'i öldürmek/yakalamak istemesinin sebebi rakip olarak gördüğünden değil Shichibukai olmak için Luffy'nin kelleyi götürecekti ama Ace gelince onu götürdü.
 
Sanmıyorum tehdit olarak göreceğini. Şu an en mantıklı görüş MF sonrası Akainu görünce topuklaması gibi Rayleigh görünce topuklaması ve yeni oyuncaklar hakkında bilgi almak için Coby'nin sorgulanmak üzere götürülmesi. Güç elde etmek için yıllarca saklanan adam ne işine yarayacağı belli olmayan bir meyve için yaralanmayı göze almaz. Hancock yerine daha zayıf kişiler de Luffy'nin dikkatini çekebilir.
Daha zayıf kişiler varda.Hiçbirinde Hancock'ta ki gibi bir meyve yok.

Teach orada hem Hancock'ın meyvesi almak istedi hem de orada Luffy'e zarar vermek istedi.Yani zayıf birine saldırarak tek taşla tek kuş vuracağına Hancock'a saldırarak bir taşla iki kuş vurmanın peşine düştü.

Ona da Rayleigh yetişti.
 
Hancock Teach'e rağmen adamlarını taşa çevirmiş al sana eksi :a:
Nasıl taşa çevirmiş görmüyoruz. Ama nüans olarak şöyle bir şey var elimizde.

Teach, yeni Pacifista'larla uğraşırken sonraki sahne de bir anda Hancock'u eline almış.

Bu bize şöyle bir izlenim verir Vasco ve Devon, ''Teach olaya dahil olmadan önce Pacifista ile uğraştığı'' için Hancock'la yüzleşmiş olabilirler. Zaten Koramiral bile kadının gücünü bilmesine rağmen taşa dönüşüyor. Diğerlerinin dönüşmemesi absürt olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık