Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB nin yaptıkları tamamen tesadüf. Ace dragonun ada... Ne diye kendisine düşman yaratsın rahatına düşkün herif.
Sakazuki'nin Coby için hareket etmeyeceğini biliyor çünkü.Yani denizcilerin Coby'i kurtarmak için çok fazla bir uğraşta bulunmayacağını düşünüyor.Ki bence de Akainu,Coby için kimseyi bu işle görevlendirmeyecek.Veya bir harekat yapmayacak.

Otomatikmen Karasakal düşman yaratmış olmadı.Çünkü bunun için Sakazuki'nin Coby için birşeyler yapması gerekiyor.
 
Teach Hancock'ın meyvesini isteseydi her türlü fedakarlığı yapabilecek bir karakter.Orada Teach'in geri çekilmesinin nedeni arkadaşlarına olan bağlılığı falan değil bence.Adamın amacı Luffy'e karşı bir koz elde etmekti.Ve bu kozuda Hancock'ı alarak değil de Coby'i alarak yaptı.Yani amacına ulaştı.

Amacına ulaştığı içinde hem arkadaşlarını kurtardı hem de Luffy'e karşı bir koz elde etti.Orada gerçektende Hancock'ın meyvesini isteseydi arkadaşlarını kurtarmaktan vazgeçip meyveyi almak için uğraşırdı bence.Teach Marineford'da amacına ulaştığı için zaten Shanks ile savaşmaktan geri çekildi.Aynı senaryo burada da döndü bence.Amacına ulaştı ve geri çekildi.
Bölümde bariz bir şekilde Hancock'un gücünü istiyorum demiş. Yanındaki adamlara da arkadaş gözüyle bakmıyordur zaten, daha sonra kullanabileceği komutanları neden meyve için ölüme yollasın. Bu iş dolaylı yoldan Luffy'ye bağlansa bile başta Teach'in hedefi bu değildi.
 
Bence Teach,Luffy'nin kendisi için tehdit oluşturacağını ta ilk karşılaşmalarından beri biliyor.Ki Ace ile karşılaşmasında Luffy'i öldürmek istediğini söylemesi de bu yüzdendi.Yani Teach en güçlü rakibini ne denizciler olarak ne de hükümet.Yani bu benim tahminim amacı orada Hancock'ı alıp Luffy'e koz oluşturmaktı.Baktı Hancock'ı almak onun zararına olacak bari Coby'i alıp öyle Luffy'e karşı bir kozum olsun dedi.

Tabiki bunlar birer tahmin.Bakıp göreceğiz.
Sanmıyorum tehdit olarak göreceğini. Şu an en mantıklı görüş MF sonrası Akainu görünce topuklaması gibi Rayleigh görünce topuklaması ve yeni oyuncaklar hakkında bilgi almak için Coby'nin sorgulanmak üzere götürülmesi. Güç elde etmek için yıllarca saklanan adam ne işine yarayacağı belli olmayan bir meyve için yaralanmayı göze almaz. Hancock yerine daha zayıf kişiler de Luffy'nin dikkatini çekebilir.
 
Neden kaçmış sen söyle, malum oldu ki Kral hakisinden kaçması işine gelmiyor.
Adamlarından 2'si taş kesilmiş, onları geri çevirmek sadece Hancock'un yapabileceği bir şey. Hancock'un da yapmayacağı bariz bir şey. Rayleigh'de bırak kızı diyor adamlarını serbest bırakacağız diye. Teach'de adamları tekrardan taş olmasın diye geri çekiliyor. Muhtemelen yanında 2 kişiyle gelmiş tüm kadro gelse zaten geri çekilmez çünkü Ray'i tutacak adam olurdu. Orada tek kaldığı için ve adamlarını da kaybetmemek adına anlaşmaya uyuyor. Burada Teach'e - yazan bir şey yok aksine tayfasını düşündüğü için + yazmalı.
 
Bence Teach,Luffy'nin kendisi için tehdit oluşturacağını ta ilk karşılaşmalarından beri biliyor.Ki Ace ile karşılaşmasında Luffy'i öldürmek istediğini söylemesi de bu yüzdendi.Yani Teach en güçlü rakibini ne denizciler ne de hükümet olarak görüyor.Karasakal en büyük rakibinin en başından beri Luffy olduğunu zaten biliyor adam.Yani bu benim tahminim ama Hancock'lara saldırmasının amacı orada Hancock'ı alıp veya öldürüp Luffy'e karşı bir koz oluşturmaktı.Baktı ki Hancock'ı almak onun zararına olacak bari Coby'i alıp öyle Luffy'e karşı bir kozum olsun dedi.

Tabiki bunlar birer tahmin.Bakıp göreceğiz.
Coby kim ki Luffy’nin umrunda olsun ya bu çıkarım biraz garip değil mi:confused:
Denizciler aman Luffy ağam Coby’yi kurtaralım diye Luffy’den yardım alacak değil ya
Hancock tam biçilmiş kaftandı ama her ne kadar Rayleigh yenemeyeceğini söylediyse de Teach’te ciddi kayıplar vereceğini düşünmüştür yani
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık