Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach'in olay yerinden ayrılma sebebi tayfasının düştüğü durum. Prime Ray'in şu anki Teach'i yenebileceğinin garantisi var mı mesela? Gücünün sınırlarını kim ne kadar biliyor. Ortada kesin bir durum göremiyorum şahsen yoksa Ray tabii ki çok güçlü.
Teach gibi karaktersiz bir adam, tayfası taştan kurtulduktan hemen sonra da pekala saldırıya devam edebilirdi gibi geliyor bana. Hedefi için her şeyi mubah gören bir kişilik sonuçta. Rayleigh'in caydırıcılığını yok saymak yanlış olur.
Yenebileceğinin garantisi tabii ki yok. Burada, Rayleigh'in sözlerini baz alıyoruz. Tıpkı şu an yenemeyeceğini o sözlerden anladığımız gibi, gençken yenebileceğini düşündüğü anlamı da rahatlıkla çıkıyor. Yoksa yaşlılığını vurgulamasının anlamı kalmıyor.
 
Sen ne diyorsun bu duruma ? Bu bölüme.
Valla ne diyim, ters bı durum yok benim için çok. BB'nin ödülü normal buldum, yonko standartlarında gücü bence. Ödülü artabilir bile. Oda bu adamı ciddi güçlü çıkaracak ona inancım var, BB'nin ki tam tırsaklık değil, adam gereksiz dövüşlere de girmek istemiyor tam. Ray'i hep yonkoya yakın bi güç skalasında gördüm ama Oden karşısında çizdiği panel, Roger ile arasında net bir güç farkı olduğunu düşündürdüğünden eski topraklarla kıyası pek oluşturamıyorum. Yine de benim anladığım prime Ray'in BB ile kıyasıya gidecek bir gücü varmış.
 
Rayleigh için YC1 mi oldu? :hhh:

YC1 Zoro ve YC1 Oden dedim. Zoro YC1 olarak Mihawk'ı geçecek sonra KK sağ kolu olacak dedim, sen karıştırmışsın.

Kid ve Law, BM indirmeden önce 3 milyar değil toplam 1 milyar bile etmiyorlardı. Kid + Law vs. Rayleigh + Hancock, kim kazanır, sen Kid ve Law diyorsun galiba?

Koby, SSG lideriyse bir şey çıkar oradan da.
Bu yanlış argüman. Luffy ve Zoronun seri sonu hedefi tam olarak Roger ve Ray değiller.
Luffy joy boyluga göz kırpıyor. Zoroda yonko seviyesine . Mihawki yenince alır o unvanı
 
tuzlu fıstık yerken forumu takip ediyorum muazzam olay 1059 şampiyonlar ligi gibi. her lobi kendine pay çıkarmaya çalışıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık