Değildi.Zoro eğitimden gelen en güçlü kişiydi, bu bariz değil mi? Luffy sonradan gelişti. 2 yıl sonrası için Ph zamanı Zoro > luffy bunu 5 sene önce de söylüyordum.
Luffy her zaman Zoro'dan daha güçlüydü.O sizin hayal gücünüz.
Değildi.Zoro eğitimden gelen en güçlü kişiydi, bu bariz değil mi? Luffy sonradan gelişti. 2 yıl sonrası için Ph zamanı Zoro > luffy bunu 5 sene önce de söylüyordum.
Onlar sade laf. Arada böyle sahneleri hatırlatmak lazım.Yine eyyama başladınız.
Sen daha deprem olayında patladığını kabullenemiyorsun bir de takındığı tavıra bakOnlar sade laf. Arada böyle sahneleri hatırlatmak lazım.
Yine başladın hikayeye.Değildi.
Kişisel fikirleriniz beni ilgilendirmiyor.Üzgünüm...Sen daha deprem olayında patladığını kabullenemiyorsun bir de takındığı tavıra bak
Yine başladın hikayeye.
Zoro daha kral hakisiz sağ kol yenemeyen bir tip. Luffy'nin o sıraya kadar 3 Shichibukai leşi vardı.Sen daha deprem olayında patladığını kabullenemiyorsun bir de takındığı tavıra bak
Yine başladın hikayeye.
Senin kişisel fikrin de bizi ilgilendirmiyorKişisel fikirleriniz beni ilgilendirmiyor.Üzgünüm...
Önce kabullenmeyi öğren ondan sonra gel.Zoro daha kral hakisiz sağ kol yenemeyen bir tip. Luffy'nin o sıraya kadar 3 Shichibukai leşi vardı.
Wano'ya kadar Zoro up almadı, direkt sağ kol indirdi. Wano Zoro ile ph luffy vs atsa sence sonuç ne olurdu?Değildi.
Ben mangaya bakıyorum.Siz hayal gücünüzü gerçekmiş gibi bize empoze etmeye çalışıyorsunuz.Senin kişisel fikrin de bizi ilgilendirmiyor
Önce kabullenmeyi öğren ondan sonra gel.
Deprem olayını hala inkar ediyorsun
Zoro Wano'da 3 tane power up aldı.Neden Wano Zoro ile Ph Luffy'i kıyaslıyorsun ? Ph Luffy vs Ph Zoro yapalım ? Hani daha güçlüydü ?Wano'ya kadar Zoro up almadı, direkt sağ kol indirdi. Wano Zoro ile ph luffy vs atsa sence sonuç ne olurdu?