Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teach'i çok çabuk harcamamak gerekir bence.Bu adamın serideki misyonunu tamamladığını düşünmüyorum.

Daha çok iş yapacak Teach.
 
Dede Ray'in halini gördükten sonra mezardaki WB > Teach diyorum. 6. kat mahkumları bir Hancock etmiyormuş ilginç... Kimler kapatılmıştı oraya bir sayayım :hmm: Avalo Pizarro, Vasco, Devon, Croc...

Coby aynı Garp &Roger birlikteliğindeki gibi mi yardım etti Teach'e yoksa yaptıklarının sonucu mu ona yaradı merak ediyorum. Coby'ninve adamlarının gücü Karasakal korsanlarının gücünün üstünde etki bırakıyorsa vay Oda vay... Sadece Coby bile Teach'in adamlarının üzerinde performans gösteriyorsa yeni Garp'ımız pişti beyler.
Minnet borcu için esir almıştır Teach, belki de adamlarımı eğit demek için kaçırmıştır :oleyo2: 3. bir görüş olarak denizcilerin gönderdiği ekibin başında olan birinin sırf Rayleigh dedi diye adadan çekilemez, bir bahaneye ihtiyacı vardır. Garp ve Roger kadar olmasa da Coby ve Teach arasında Aokiji'nin de etkisiyle bir ilişki oluşmuş olabilir ve Coby kendisinin esir alınmış gibi gösterilmesini istemiş olabilir bahane olarak. Neyse Hancock'a yol göründü ve hedef Luffy'nin yanı. Shakky tekrar imparatoriçe olur Ray'de bodyguard olarak kalır.

Bu yeni oyuncaklar Shicilerin genlerinden oluşturulmuş yavru sayborg klonlar bence. Çizik olmamasının sebebi de her türlü koşullarda hayatta kalabilen lunarian genlerinden ötürü.
Başladın sen de hikâye yazmaya :D
 
Kata abiyym yine gözLem şhwov yaptı qıskanma :S
:hhh:
Yanlış videoyu atmışım şu olacak.:hhh:

O değil de King'in gücünü almışlar, Hancock ve Mihawk'ın robotunu yapmışlar, Croco'nun ne gücü alınmış ne robotu yapılmış, örnek olsun diye bile gösterilmeyen bir adam bu Croco. :)



King ve Mihawk'a da + yazar bence. :) King zaten yeterince işlenememişti, gücü daha net anlaşılıyor. Mihawk'ın robotu Yonko ürkütmüş. :)
Croco’dan işe yarar tek cismi sadece kancayı almış olabilirler.:hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık