Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Profilimde mesaj duruyor. Ben Shanks'a şans verdim Mihawk'a karşı.
Tamam işte.

BB Luffy'nin en önemli rakiplerinden birisi. Son düşman mı olur bilemem ama her türlü senaryoda KK koltuğu için en büyük rakibi Luffy'nin. Evet BB Shanks'den de güçlüdür ya da 3. Meyve yer daha güçlü hale gelir.
 
Yeni silahlar gösteriliyor
Bb
Boa hancock
Ray
Rocksın eski elemanı
Coby ile BB ilişkisi
Bunca şey var ama hala tartışacak konu yok , luffy doffa doğru kaç bölüm koştu yine öyle tartışmalar olmadı
 
One piece severek 9 yıldır okuyup burayı takip edip bölümde kaçırdığım birşey var mı diye mesajlar okurdum, Sitenin adminlerin eskiden müdahale ettiği için olaylar bu halr hiç gelmezdi. A
Şu kısma katılıyorum. Özellikle bölümü okuyup kaçırdığım bir şey var mı diye mesaj okuma kısmı çok doğru.
 
Bölüm gelse nasıl mantıklı yorum yapacaksın ? Geçen bölümün yarısı Yamato'ydu galiba yada ondan öncekinin. Nasıl mantıklı yorum yapacaksın Yamato'nun olayına.

Yapabilen varsa çıksın yapsın şapka çıkartalım.

Analiz, inceleme, ayrıntı istiyorsanız yazın arkadaş.


Konuşuldu ama kime yazar, ona yazar buna yazar olarak konuşuldu biliyorsun durumu.
Arada o tarz bölümer oluyo ama bu bölüm onlardan değil gibi duruyo. Üst üste gelince bu tarz bölümle ciddiyet azalıyo haliyle
 
Bu meczubun durumu kritik hoca efendi. Kılıcın en koklanılmayacak tarafından, Oden'in çorbasından koklamış. Olur da bir gün Oden sevdasından vazgeçer, benim hayalim şunu yapmak derse umut ışığı görebiliriz.
Simdi sayin Feitan... ben Yamato'nun bu meczupluktan kendi cabasiyla kurtulacagini dusunmuyorum. Muhtemelen bu kiza buyu yapildi. Buggy hazretlerine goturup... bir okuyup ufletmek lazim bence...
 
Yeni silahlar gösteriliyor
Bb
Boa hancock
Ray
Rocksın eski elemanı
Coby ile BB ilişkisi
Bunca şey var ama hala tartışacak konu yok , luffy doffa doğru kaç bölüm koştu yine öyle tartışmalar olmadı
İyi diyorsun da mesela Teach finalin en önemli düşmanlarından biri olacak gibi duruyor. Bu adam yaklaşık 100 bölüm önce ne dedi?
Şimdi ben bu cümleyi okuyunca ulan Teach büyük adam, Shirahoshi'yi falan kaçırır büyük hamlelere hazırlanır diye düşünüyorum. Sonuç ne? Öpücük meyvesi için Hancock'a saldırıyor ve yaşlı Ray tarafından geri püskürtülüyor. Coby'nin bir şekilde yardım etmesiyle Rocks elemanını deviriyor. Sonra geleceğim Teach'i veya seriyi savunacağım. Bunu ancak forumda Erkan yapar o yüzden oklar ona dönüyor. :D İşin kötüsü bundan sonra Coby'yi kurtarma mevzusu olur mu diye düşünüyorum yine keyifler kaçıyor.
 
Cross Guildin... en kilit noktasi Mihawk bence(sadece guc olarak degil). Buggy'i saymiyorum zaten o yine dalevereyle isin icine girdi. Croco desen yine bir orgizasyon kurmanin pesine dustu... onun olayi bu. Ama Mihawk hep bir gizem adami. Acaba kafasinda ne var.
Mihawk'ın hiçbir gizemi yok yav, beni rahat bırakın lan düşün yakamdan diye dolanıyor işte etrafta :ehe:

En son emaneti çekecek diye korkuyorum ortada baş kalmayacak.
 
Cross guild ve bu son çıkan denizci silahları hakkında konuşulabilir.
Reverie olayı da eklenebilir. Orası da ilgi çekiciydi.

Sıkıntı şurada Reverie olayı yaşanıyor, Tensei üzerinden anlatıyor. Tak sonra 3 bölüm Yamato falan okuyoruz. Geçen bölüm devrimcilerle bitiyor bölüm. Tak bir anda alakasız tarafa geçiyoruz. Açıkçası sevmediğim şeylerden biri. Bir bölüm görüyoruz sonra bambaşka bir yere geçerek direk kopartıyor karakterleri bizden. Gaz azalıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık