Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm cıkmadı ki millet mantıklı yorumlar bekliyo, gelen spoiler bölümün detaysız kücük bir kısmı. Bu spoilerla bölümde tam olarak neler döndüğü anlaşımicağa icin goy goy yapmak rahatsız edici değil bence, zaten bölüm cıktıktan sonra daha ciddi yorumlar yapılıyo.

Genel olarak benim yaklaşımımın da bu yönde. Ama arkadaşların dedikleri de mantıksız gelmedi. Bölüm yorumlarında birkaç değişiklik yapılabilir.
 
Meyve çalma olayı sahte diye düşünüyordum ve doğrulanmış oldu, Bb o halde aşırı absürt olur. Luffy'ye g5 vermişsen sırf meyvesiz ve hakiye güvenerek dövüştürtmez herhalde, öyle olacaksa Kaido > Bb derdim.

Şu Rocks korsanı üyesiyle olan şeyi anlamadım.
 
Makara işini bilerek veya bilmeden abartıyoruz son zamanlarda orası gerçek. Beğenmiyorsan okuma mevzuları boş iş yazdık çizdik buna dair her şeyi malum bölümler gelmeye başladığında.
Ayjen oyle Datte'm haklisin. Bende de bir sey var... miknatis misali nerede olumsuzluk var ustume cekiyorum. O kadar yorum arasinda adam geliyor bana laf ediyor ksksksk
 
Yazarın kafasına göre saçma sapan şeyler çizip benim keyfim size ne çekmesinden sonra kimse kusura bakmasın, ciddiyetimi koruyarak uzun uzun analizler kasmam. Serinin en uzun arcının bitimiyle birlikte heyecanlı olayların yaşandığı şu dönemde, insanların her zamanki ciddiyetini koruyarak ve yorumlamasını hiç eksik etmeyerek konuşmasını beklemek pek mantıklı gelmiyor. İlerleyen süreçlerde işlenecek temanın kesinleşmesiyle birlikte, dalga ya da makaraya vurmayan daha çeşitli sohbetler zaten başlayacaktır.
 
Demek bu Hancock'un meyve baya güçlü bir meyve ki bu adamın radarına girmiş. Kitaptan bakmış meyveye demek ki :D
 
Senden sıra mı geliyor millete :D Yav he he, hikaye anlatma, anlamıyorsunuz vs ha bide dof>kata :D
Haklısın.
Oda'nın tarzı nasıl söylesem Jar Jar Abrams'ın tarzı gibi konuşulsun diye bir şeyler koyuyor ortaya ama o konuşulsun diye ortaya koyduğu şeyi konuşmaya gerek yok çünkü genelde fos çıkıyor.

Örnek Marco'nun mesajı.

Marco'nun mesajını ve orada dönen konuşmaları görmüş, o sürece şahit olmuş biri Oda'nın nesini ciddiye alıp bir şeyler yazacak.

@kekomancer bile bıraktı Oda'yı keko bile !!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık