Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru'nun WB'nin gençliğindeki gibi gücü var dediği Weevil için bile güncel ödülü 500-600 bandında felandi. Ödül işinde açık ara sıçmıştır.

Luffy 2 komutan indirdiği arc'ta 1.5 Milyar ödül alınca haterları böyle ödül mü alınır diyordu. Torpil diyordu. Şimdi herkes Shichibukai ödüllerini benimsemiş. :(
 
Düşünsenize... yıllardır eline Kılıç alıp dövüşmüyorsun... sürekli yiyip-içip-karı kızla gezip-yatıyorsun... ama hala önce bir Amiral'i sonra da bir Yonko'yu durdurabiliyorsun. Bu büyüklük halis mi yav...? Skskssksk
Amirali durduruyor sadece. Teach ve tayfasına topuk yaptırıyor, üstüne koca bir adayı kurtarıyor. Düzeltelim lütfen. :D

Kizaru büyüktür Teach ve tayfası.
 
Teach'in patlaması direkt seriye eksi yazan bir durum. Teach'ten daha iyi bir rakip sadece Im olabilir. Acilinden iyi bir hamle yapması lazım.
Çok aptalca bir hamle. Teach'e yaptığı bunca yatırımın hiçbir anlamı olmaz. Üstelik 70 yaşında zirvesini çoktan geride bırakmış KK sağ kolunu yenemeyen adam ne yaşayacak da gidip Kaido'dan sonra Luffy'e rakip olacak.
 
Yanlış değilsem bir yerde Alabasta arcı sonrası E. Oda yonkou sagaya geçmeyi düşünüyormuş ancak seriyi uzatma kararı alınca bu duruma kadar ilerlemiş. İlk hedefi 5 yıllık seri. Hal böyle olunca ilk tasarladığı her karakter güçlü geri dönüyor gibi.
Hancock da 1999'dan.
 
  • Like
Tepkiler: Tyr
Schi'lerin ödüllerinde, WG'nin direkt onlardan kurtulmak istemesinin payı var çok net. Bireysel olmalarına rağmen hedef alındılar. Yıllardır yeri yurdu bilinen Ray'e bile hiç denizci gönderilmedi. WG'nin "sizle işimiz bitti, şimdi fişinizi çekiyorum" deyip peşine denizcileri gönderdiği adamlar bunlar. Ödüllere etkisi vardır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık