Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lordlar > komutanlar. Serinin en ayarsız retconu oldu.
Schi'lerin yerine SSG koydukları için ortadan kaldırılmaları gerekti. Ödüllerinin bu kadar yüksek olmasında bunun da payı olabilir. WG tarafından tek tek birer tehdit olarak görüldüler. Mesela solo takılan King'i kimse takmaz.
Ray'in yerini bilmelerine rağmen yıllardır dokunmamışlar. Schi'ler güçlerinden ziyade, sizinle bağımızı kopartıyoruz deyip denizci saldılar üstlerine. Bu da bir etkendir.

Tabi Yonkou'lar NW'de konuşlandırılınca böyle bir senaryoya mecbur kalındı. Zaman atlaması öncesinde GL'nin ilk yarısında Ace harici komutan göremedik bu yüzden. Keşke bazı komutanlar yonkouların yer altı işlerini halletmek için gelmiş olsalardı. Luffy de bunlarla çatışsaydı. Mesela YC 4 indirirdi, ardından da bir schi işlenirdi.
 
Hikaye ne olum, iki bölümde kafayı yedin, başka bir insan oldun :hhh:
Ne ya olum resimlerle kendi kendine yazıp attıkların? Hikâye işte. :D

Eskiden Dofcular yapardı bu hikâyeleri Croc hakkında şimdi sen başladın. :S

Sen bence artık yorum yapma, Doffy sama hazretleri haşmetiyle geldiği zaman kumdan kale yaparsın, her türlü eksilerin her hafta artıyor xd
Koffy'i adam yerine koymadi kimse. O kadar "Sır biliyor kutsallarla ilgili" denildi hali ortada. ID de gazete dileniyor şimdi. Sizde burada diğer karakterlerden medet umuyorsunuz Koffyci olarak... :D
 
Yalnız o değilde hayatımda One Piece kadar güç dengesinin bu şekilde içine edildiği bir eser görmedim. Crocodan itibaren tüm dövüşler anlamını yitirdi şuanda.

Croco çöpü seriden çıksa güç dengesi rayına oturur. Su tabancasıyla ölen adam 2 milyar ödül aldı.
 
Hancock'u yakalayacak denilen Koby'nin ezik gibi yakalanması iyi olmuş. Rayleigh umarım saldırıyı durdurmamıştır da olması gerektiği gibi dayağını yiyip oturur. Ödüllerse yine çok saçma. Hancock da gereksiz güçlü olmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık