Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    98
Kral Viserys iyi niyetli bir arkadaş ama arkadaş grubumda olsun istemezdim ben. İyi çocuk da muhabbeti kötü kanka denirdi arkasından.

Ava giderken baya pis pis geyik yaptı ya ne iyi ettik de geldik ha hiç gelmiyoruz arada yapalım bunu :ppp şekli

Robert'tan bile kötü kral. Legolarımla oyniyim çoluk çocuk seviyim istiyor adam. Politika, saray entrikaları malzemesi sen, kızın, karın falansa elbet güzel şeyler değil ama az senin de kafan bassın be kardeşim bi şeylere. Şu kızı ne kadar başı boş bırakmışsın öyle varisim benim tarzı konuşup artistlik yapacağına sorumlulukları ver biraz. Ulan biraz iletişim kurabilseler Targaryen ailesinde problem kalmayacak ama iletişim 0 hacı ya.

Daemon heralde repliksiz damga vurdu. Monkey d. luffy efendime söylüyim hasır şapka tayfası plot armor'ı kıvamında bi plot armorla takıldı. Battle of bastards'ı andırdı. Corlys'e kanım kaynadı bu bölüm.

Daemon'ın vura vura gitmesi dışında iyi bölümdü, ayrıca game of thrones'tan aşina olduğumuz haneleri görmek hoşuma gidiyor.
Kızı niye evlendirmiyorlar da kral evlenmek için yırtınıyor, onu anlamadım. Kızın kanı mı bozuk? Sanki kız evlatlık gibi yav.
 
Jaeherys Targaryen döneminin Westeros'un altın çağı olduğundan, Viserys döneminin de birnevi bu altın çağın devamı olduğundan bahsediliyordu Awoiafta. Jaeherys çok iyi, Viserys ise iyi.
Yani evet. Babası gibi kendi döneminde de savaş, isyan vs. yaşanmadı hatırladığım kadarıyla. O açıdan bakılırsa doğru. Ama bıraktığı varis sorunu büyük bir savaşa sebep oldu :/

Kızı niye evlendirmiyorlar da kral evlenmek için yırtınıyor, onu anlamadım. Kızın kanı mı bozuk? Sanki kız evlatlık gibi yav.
Olur da kızına bir şey olursa diye erkenden çocuk sahibi olmayı istedi.
 
Son düzenleme:
Yani evet. Babası gibi kendi döneminde de savaş, isyan vs. yaşanmadı hatırladığım kadarıyla. O açıdan bakılırsa doğru ama. Ama bıraktığı varis sorunu büyük bir savaşa sebep oldu :/


Olur da kızına bir şey olursa diye erkenden çocuk sahibi olmayı istedi.
Varis probleminden yola çıkarak ama sorına sebep oldu dersek bunu başlatan altın çağ kralımız Jaeherystir.

Aslında Viserys ortada bir belirsizlik bırakmadı. Kızı olan Rheanyrea'yı doğrudan varis seçti. Ama kendisi erkek tarafının kayrılması sayesinde kral olduğu için çelişkiye düşmemek adına Rhaenyreayı Valeryon çocuğuyla evlenmesini zaruri kıldı. Rheanyrea evlendi evlenmesine ama çocukları başkasından yaptı :D. Sonra da bunh bahane göstererek Viserys ölünce Rheanyrea'nın hakkını aldılar. Rheanyrea'yı varis bırakıp evlilik konusunda kızı serbest bırakabilirdi. Ya da direkt oğlunu varis tayin edebilirdi. Ama bu sefer de Velaryonların salça olma ihtimali vardı. İki ucu boklu değnek anlayacağın. Neyse kısacası bunlar hep Jaenin ortalığı karıştırmasının sonuçları.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık