Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Barış ÖZCAN güzel yorumlamış bence. Sadece Meteor Adam hakkındaki çıkarımını doğru bulmuyorum, diğer düşüncelerine genel olarak katılıyorum.
Tam olarak düşüncelerimi yansıtmış.Meteor adamın Gandalf çıkma ihtimali daha yüksek orada ben de katılmadım.Cunku yüzüklerin efendisi filmindeki çoğu Gandalf sahnesine çok fazla gönderme var.Belki de o göndermeleri ters köşe yapmak için bilerek yaptılar.
 
Tam olarak düşüncelerimi yansıtmış.Meteor adamın Gandalf çıkma ihtimali daha yüksek orada ben de katılmadım.Cunku yüzüklerin efendisi filmindeki çoğu Gandalf sahnesine çok fazla gönderme var.Belki de o göndermeleri ters köşe yapmak için bilerek yaptılar.
Şimdi Gandalf önce kötü karakter sonra Galadriel bunu yenip iyi adam ediyor gibi bir şey olsa iki taraf da tutturmuş olur.
 
Yüzüklerin Efendisi'nden bağımsız olarak da yetersiz bir dizi olmuş. En başta ufaktan bilgi veriliyor evrenin geçmişine dair, fakat bu anlatı yeterli olmadığı gibi izleyenin kafasını da karıştıracak şekilde yapılmış. Ben hikayeyi bildiğimden çıkarım yapmakta sorun yaşamadım, ama olayla hiç alakası olmayan kişilerin kafası karışacaktır.

Elflerin uzun saçlı olmaları gerekirdi. Gil-Galad'ı oynayan oyuncunun yaşı bayağı var, ama saçı uzun olduğundan kurtarıyor. Celebrimbor'un da saçı uzun olsa belki bu kadar yaşlı görünmezdi. Elrond olmuş. Disa karakteri çok ketum görünüyordu, ama eğlenceli karaktermiş. Zenci olmasını sorun etmedim. Sakalları da vardı ayrıca. Arondir karakterdi dizideki en iyi elf olmuş. Zenci olmasını görmezden gelirsek iyi bir oyunculuk çıkarmış. Her hareketinden belli ediyor kendini elf olduğu. Galadriel'i oynayan oyuncu tasvirlere benziyor, ama o kadar. Kadında zerre kadar asalet ya da anlatılan dik duruş yok.

Bekar anne çok gereksiz bir detay bu dizi için. Yani kadının kocası bir yerlerde ölmüş falan olsa ne değişirdi mesela? Bildiğin günümüz dünyasından esinti katmak için diziye böyle bir detay eklenmiş. Çocuğu da muhtemelen Sauron yardakçılarından biri olacak. Adar'ın sağ kolu falan bile olabilir.

Hobbitler çok gereksiz olmuş, tamamen dizide anlatacak yan bir konu daha olsun diye eklenmişler. Meteor ile gelen kişi de muhtemelen Gandalf'tır. Valinor'dan geldiği için kafası karışık, fani bedenine geçmiş halde sonuçta. İleride Hobbitleri sevmesini de buna bağlayacaklar.

Yüzüklerin Efendisi ile ilgisi olmasaydı ya da alternatif bir hikaye olarak sunulsaydı belki 7 verebilirdim. Fakat esere ve yazarına ihanet edercesine ve tüm tepkilere rağmen saçma sapan eklemelerden vazgeçmedikleri için 1 veriyorum. Bir izleyici olarak elimden en fazla bu geliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık