Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Crocodile Çölde Kimleri Yenebilir?

Kimleri Yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    144
Hepsi Oda'nin tasarladığı işlediği karakter, sen Japonunun işlediği diye girdin alakasizca onu diyorum. Yani savunduğun ya da eleştirdiğin karakterler hepsi böyle ama hepsine o gözle mi bakıyorsun? Bana öyle gelmiyor mesela.

5000 mesajın var şu forumda...
Ben karakterleri sevmeye ya da sevmemeye varım.Dizi/film/anime/manga bu tarz şeyleri tartışıp beyin fırtınası yapmaya da varım.Bunlar güzel şeyler ama sevgi veya nefretin bi dozajı var bana göre.Sen sevgi konusunda o dozajı fazlasıyla aşıyorsun.Şahsi yorumum bunun çokta doğru olmadığı.Şu an ki çaban dışardan itici duruyor bence.

Ben mesela Zoro'yu severim ama Lütfü'yle teke tek çıkıp yenilse zoruma gitmez.Ya da biri sevdiğim karaktere ana bacı saysın o da umrumda olmaz.Ama senin bildiğin Croco'nun posteri önünde secdeye yatıcak bir havan var.

Fazla bağlanmışsın ve nerdeyse doğruluğu %99.93 olan şeyleri inkar edip,kaçak cevaplar veriyorsun.İşine geldiği gibi konuşuyorsun.Kabullenememe durumun var.Bilemiyorum Altan çokta normal gelmiyor bana.Sen dediklerime katılmazsın zaten de ben yine de söyliyim.
 
Yahu Japon falan diye Oda'ya demiyor musun? Hepsi onun kurguladığı karakter ona bakarsan, fakat öyle yorumlanmıyor hepsi...

Croc Amiral alır diyorsun, sonra sağ kol oldu diyorsun? Mantık? Kendinle çelişiyorsun söylediğin şeyde bile. Hiç bir sağ kol Amiral alamaz.

Mihawk orada kendi fikrini belirtiyor, Croc kendisi bir şey dese neyse yorum yap. İstese öldürür o alırdı unvanı ama bu konuda planı daha çok önemsiyorlar bu noktada artık o belli.

Yani Buggy olmasaydi o posterde kim ön planda olsa o Yonkou olacaktı. Bu çok net söylenmiş. O yüzden olası senaryo yerine söylenen şeye bakmak daha doğru.
Liderlik konusu tartışmaya açıldığında bahsi geçen tek kişi Mihawk, o da bunu elinin tersiyle iterek kendince bir avantaja çeviriyor. Bu hususta Croco'nun fikrini almıyor, Mihawk şimdilik böyle idare edelim diyor ve konu orada kapanıyor. Yani Buggy'nin devre dışı kalması durumunda tartışılacak bir durum yok, neye inanıyorsun bilmiyorum ama benim nezdimde hiyerarşi o sahnede çoktan belirlendi. Resmi olmasa da Mihawk Yonkou Croco da sağ kol konumunda şuan. Ödül açısından da tüm sağ kollara fark atmış durumda, buradan bakınca amirallere göz kırptığı izlenimini alıyorum ben. Forumda abartıldığı gibi çaycı konumuna geleceğine ihtimal vermiyorum, ama göreceksin kesinlikle fazla inisiyatif alamayacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık