Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Crocodile Çölde Kimleri Yenebilir?

Kimleri Yenebilir?


  • Kullanılan toplam oy
    144
La 13 dorukilik Luffy'den dayak yiyen Croco'ya şu an yc 3 alır dedim.Daha nasıl bonkör olayım vicdansız.

Hangi Oda olayına girdim ? Oda'nın adı bile geçmedi.
Yahu Japon falan diye Oda'ya demiyor musun? Hepsi onun kurguladığı karakter ona bakarsan, fakat öyle yorumlanmıyor hepsi...

Ne kadar kabullenmek istemesen de ödül olayı her şeyi açığa kavuşturdu. Resmi olmasa da Mihawk'ın Yonkou, Croc'un da sağ kol olduğu ortada.
Buggy'nin liderliği konuşulurken Mihawk'ın ''Yonkou olarak anılmak istemiyorum'' demesi, ve Croc'un bu konuda en ufak iddiada bulunmaması kabul etmek istemesen bile her şeyi açığa kavuşturuyor.
Yani Buggy ortadan kalkarsa kimin Yonkou olarak anılacağı tartışmasız bir şekilde ortada. İkisinin de birer amiral götüreceğini düşünmem sana saçma geldiği gibi bana da saçma geliyor, ama durum ortada. Amiral ve dengi sayılabilecek 2-3 yaşlı denizci dışında kimse yok. Oda bu karakterleri yüceltecekse ki yüceltecek gibi gözüküyor, ikisine de birer amiral yedirtmek dışında opsiyonu yok. Kıçıkırık Germaya dalacak halleri yok sonuçta. Shanks vs Luffy olayı elbet görülür, ufak çaplı bir tayfa savaşı da çıkabilir. Ama topyekün bir savaşa gireceklerini düşünmüyorum. O dediğim açığı kapatmanın en iyi yolu Mihawk ve Croco gibi duruyor şimdilik.
Croc Amiral alır diyorsun, sonra sağ kol oldu diyorsun? Mantık? Kendinle çelişiyorsun söylediğin şeyde bile. Hiç bir sağ kol Amiral alamaz.

Mihawk orada kendi fikrini belirtiyor, Croc kendisi bir şey dese neyse yorum yap. İstese öldürür o alırdı unvanı ama bu konuda planı daha çok önemsiyorlar bu noktada artık o belli.

Yani Buggy olmasaydi o posterde kim ön planda olsa o Yonkou olacaktı. Bu çok net söylenmiş. O yüzden olası senaryo yerine söylenen şeye bakmak daha doğru.

@Sodex düşünsem söylerim zaten ama neyse...


@sensey üzen bir şey olmaz bundan sonra. Yani o posterde kim ön planda olsa o Yonkou olarak anılacaktır zaten. Croc'un emrine giren bir Bugyy ve ekibi varken olay farklı lanse ediliyor şuan. Bu noktada artık sadece karakterin gösterecekleri şeylere bakacağız, zaten en kötü haneri gelir ki ben kenardan da köşeden de olsa yapacaklarını göreceğimizi düşünüyorum...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık