Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 227 70.3%
  • Sevmem

    Kullanılan: 97 30.0%

  • Kullanılan toplam oy
    323
Mangaka aptallık yapıp hiç etmese özellikle mangada ilk gözüktüğü bölümler feci kudretli ve karizma havası vardı bu karakterin. Oda'nın mallıkları saymakla bitmiyor. Ya o kadar aciz göstermeyeceksin ya da bu kadar billurlu getirmeyeceksin seriye.
 
Niye eksi yazsın adam yattığı yerden neredeyse 2 milyar ödül alacak alamazsa da hapiste kondisyonu düştüğü için vermezler çıkınca yapar ödülü ;)
Hhhaha kafana göre ödül mü yazdın şimdi de Dof'a :S

Lan Croc Dof'u adam yerine koymadı işte MF de, Dof peşinde dolanıyordu ''Ortak olalım, ortak olalım'' diye.
Bir defa gelse neyse bak. Hani yaparsın teklifi adam ''Olmaz'' der gider. Fakat Croc ''Kendini benimle aynı seviyede görme'' deyip reddediyor.
Sonra Dof bir daha geliyor. :S

Yani Dof NW şartlarında haki vb. her şey varken işlenmiş bir karakter. Hadi Croc gibi hakinin olmadığı 100 küsürlü bölümlerde olayı başlayıp, işlense neyse.
Dof konusu çok konuşulur ama Dof'un çıkma durumu bile kesin değil. Sen yine de beklenti için de ol o ayrı ama zor bu durum biri onu kurtarmazsa...
 
Bahanesi olmaz yalnız şu piyasada komik kaçacak bir ödül alırsa toprak atılır üstüne. O gün gelirse Zoroculara yanlama pointler de kurtarmaz seni MW
Kum-kun gibi kimse patlayamaz o yüzden içim rahat.Vereceği minimum ödül Jinbe’nin ödülü olur o da eskiden olsa çok iyiydi şimdi çıta çok yükseldi lordların değerli olduğu belli oldu.(Bunu hep söylemiştim ) Oda yanardönerlik yapmazsa hakkını verirse zaten King üstü ödül vermesi lazım adam Joker’i o tayfanın yani hepsinin yerine geçerdi Kaido’dan sonraki adamdı.1.5 altı verirse saçmalamış olur Oda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık