Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Charlotte Katakuri vs. King

Dövüşü kim alır ?


  • Kullanılan toplam oy
    445
Tamam zırh hakisi koymasam ölmüştüm diyor. Sahneyi aç bak. Luffy 2 yıl önce Usopp ile savaşırken öyle patlamaya ölmüyordu. Patlama yandan yaklaşıyor. Zoro bunu fark ediyor zırh haki ile savunuyor. Bu sayede ölmekten kurtuluyor.

Luffy kısmında bomba Luffy'de patlıyor. Direk bomba Luffy'nin ağzında patlıyor. Hani bomba patladıktan sonra oluşan şok dalgası ya da yayılan etkisi değil. Direk bomba adamın ağzında patlıyor. Koka basmadığı zaten açık.

Evet Luffy'nin janjanli hakiler bastığı alev desenli koka killansigi çarpışırken yıldırımlar çıkardığı yerde Zoro'nunki daha üst net.

Hiçbir kanıt yok ama Zoro daha iyi. King'ten de bir tane b.haki sahnesi görmedik ama Katakuri'den iyidir.

Sizi mi kıracağız. Güzel hattınız için öyle olsun.:D
Patlama yandan yaklaşsa da önden yaklaşsa da ne fark eder yahu.Zoro’yu ph arcta köpek balıkları mı ne ısırıyordu yine zırh hakisini geçemiyorlardı.Bu zırh haki dediğimiz şeyin gözlem gibi aç kapa odaklan mevzusuyla alakası yok.Sürekli giydiğin birşey bu adı üstünde zırh demişler.Yani neyse artık kim haklı olursa olsun şu bir gerçek ki Zoro zırh hakiye daha yatkın.Bu yüzden de onun zırh hakisi oldukça sağlamdır King’in Kata gibi ezdim seni demesini bekleme o yüzden.Herkesin 100 çektiği bir alan var Zoro’nun iyi olduğu konuda bu mangaka direk söylemiş.King haketmediği argüman yiyor olacak iş değil ama olduruyorsunuz. :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık