Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem öyle neden Buggy için bırak öldürme biz arkadan işimize bakarız ayağı çekiyor? Konuşma aşırı embesillik kokuyor. :D
Neresi embesillik ? Adam diyor ki benim ilgimi çeken kimse yok uğraşamam.

Buggy yonkou ve Mihawk'ın lideri olarak görülmesine rağmen üstelik Roger tayfasında ve Shanks'ın rakibi diye geçiyor buna rağmen Mihawk'a daha fazla ödül veriyorlar gücünü överek.

Olay bitmiş ben havadan nem kapıyorum deyip duruyorsunuz.

@Alpamis sen ve diğerleri hepiniz olayı anladınız sadece inkar sürecini yaşıyorsunuz şuan.
 
Yahu Mihawk dese ki ben yonkou olucam diceksiniz ki o zaman niye eskiden olmadı demek ki gücü yetmiyormuş. Mihawk diyor ki benim yonkouluk ile işim yok Buggy ön planda olsun ben sessizce kendi halimde takılıcam ona da gelmişiniz yancı diyorsunuz. En mantıklı senaryo Mihawk'ın yonkouluk makamında gözü olmamasıydı ve öyle oldu. Hatta şunu söyleyebiliriz ki Mihawk'ın yonkou makamında gözü olmaması ve olma ihtimali varken istememesi Mihawk'ın yonkou gücünde olduğuna delil gibi oldu.
Çünkü diğer ihtimal gerkeçkleşse isteyipte önceden olamasa veya şimdi gücü yetmediğinden olamadığı söylenebilirdi. Şimdi ise o olasılık kalktı.
 
Bu bölüm de boşsa hiçbir bölüm tatmin etmez. Taş gibi bölüm. Her ne kadar olanlar beni üzse de. Xd
Valla benim hoşuma gitmedi. Buggy,mihawk ve croco konusu ilgimi çok çekmedi. Ayrıca benim tanıdığım mihawk ın böyle şeylerle işi olmaz diye bilirdim. Dünya hükümetinin mihawk ile kapışmak istediğini sanmam. Aslında Mihawvk için çok tehtit vari birşey yoktu. Ne alaka Buggy ne alaka Crococdile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık