Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden olsa he haki he kehehe derdim.

Ama artık diyemiyorum.


Evet normalde haki kapatarak dövüşmek saçmasapan bir mantık. Bunu hep söyledim. Haki dövüş tekniğibden ayrı görülmüyor. Nasıl bir kılıç duellosunda ama X samurayı daha kaslıydı o yüzden yendi denmezse bu da aynı.

Ama bir yandan serinin geldiği yerde de her ley beklenir. 1000 bölün boyunca kılıç ustalığında böyle ayrımlar yapılmamışken yumurtlanır bir şeyler.
Şöyle düşün ikimiz savaşıyoruz seninle, senin kendi silahların var benimde kendi silahlarım var. Senin silahların arasında benim sahip olduklarım var, olmadıklarım var. Benim silahlarım arasında senin sahip oldukların var, olmadıkların var. Silahlarımızın kalitesi arasında da farklar var, bazılarında seninkiler bazılarında benimkiler kaliteli. Silahları kullanma becerilerilerimizde farklı.

Bunların hepsi ama hepsi sadece sonuc için etkendir. Sonuçta ben kazanmışsam senin neye sahip olduğun, neyi ne kadar iyi kullandığın hiç önemli değil. Bu Mihawk da demek ki rakiplerini yenmiş, nasıl yendiğinin ne önemi var? adam o veya bu sebepten güçlü işte kardeşim güçlü yani. Bu kadar.

Duellolarda haki kullanıp kullanmama kısmına gelirsek: Bu adamın "beni geç" diyerek "kılıç ustalığı eğitimi" verdiği zoroya söylediği ilk şey "kılıçlarını hakiyle kaplayıp kırılmaz yapmalısın" sözü.. Ben gerçekten bu adamın ve dövüştüğü shanks gibi adamların duellolarda sirk maymunu hakisiz boş kılıç sakladığını söyleyen kişilerin aklımızla alay ettiğini düşünüyorum..
 
Çok gaz verdiler uçuruma doğru yuvarlandı kumların tadına bakmış oldu işte.Her gaz verildiği günün ertesine daha fena patlıyor bizim işimize gelir ne kellesi. :)

Doffy bölümde ismi bile nerede geçti de patladı diye sorsam cevap veremezsin. :D

Kopyala yapıştırı bırakta şu boşları bir topla ya 327 sayfa olmuş çok bardak birikti Mihawk abin okey oynayacak hadi çabuk hadi bekleme yapma.
Valla usta dof=croco diyorlardı biz ne saçmalıyorsun diyorduk şimdi hem zeka hem güç olarak croco>dof mu acaba diye sorguluyoruz
 
Şu Buggy'i övenler Buggy'ciler çıkmışdı yazık oldu onlara baya vardı burda youtuber kitleye kanıp Buggy'nin adamı var adası var diye uzun uzun yazıyorlardı Buggy'nin ne olduğunu herkez biliyordu bi o youtubur kitle adamı ilah edip yonko olarak yutturmaya kalkdı ne anlar onlar One piece'den bunlar bide kendine One piece'ci diyor ne oldukları ortada boş tenekeler bide bunlar gibileri başımıza bilir kişiymiş gibi yazıyorlar.
Youtuberlık ayrı bir meziyet şov emek ve pazarlama işi ama konu op bilgi ve öngörüsüyse burada youtuberlardan çok daha bilgili isimler var 10 + senedir op takipçisi olan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık