Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crocodile böyle biri ama cidden, ID olaylarından buyana Buggy'i çekmek zorunda kalıyor adam, atık gına gelmiş demek ki...
Croc tüm OP okuyucusunun eli kolu olmuş sopayı çekmiş haber doğruysa. Mihawk'ı yine alakasız yerden soktun araya, bi git ya... :D
Asıl kızdığı şey şu, diyor ki Cross Guild'i Mihawk'la ben kurduk nasıl oldu da sen patron gözüküyorsun? Hislerimi tarif etmek için utanmak yetmez ayol diyor. Sonra daha önce göstermediği bir saldırı gösteriyor. Saldırının ismi heeell wink. Buggy acı içinde kıvranıyor. Sonra Mihawk acıyor falan işte.
 
Asıl kızdığı şey şu, diyor ki Cross Guild'i Mihawk'la ben kurduk nasıl oldu da sen patron gözüküyorsun? Hislerimi tarif etmek için utanmak yetmez ayol diyor. Sonra daha önce göstermediği bir saldırı gösteriyor. Saldırının ismi heeell wink. Buggy acı içinde kıvranıyor. Sonra Mihawk acıyor falan işte.
Başladın yine kafana göre hikaye eklemelerine...
Olum 2 ciddi tartışmaya bile gelinmiyor sizle hemen sulandırıyorsunuz. :S
 
Mihawk'ın hakisi yok muhabbetlerine hiç girmediğimi anımsıyorum.Kral hakisinin olmaması mantıksız olurdu.
Skype konuşmaları uçtu ama Discord konuşmaları duruyor.Yine kazandık be usta.:cool:
Shankste meyve var usta o yüzden patliyorsunuz. Çıkar yakında kokusu onun.


Bunun dışında big mom tayfasi ve kaido tayfası yonkolarlarla beraber luffygillerdende cross guildden de Üstünler
 
Siz hakkı konuştunuz beyler :sapkali:

Son 15 sayfadaki yorumlara baktım da bünyelerine çok ağır gelmiş arkadaşların.Yıllarca Shanks kılıç ustası değil dediniz adam kılıç ustası çıktı.Ödül desen 1-1.5 gibi komutan ödülleri bandında değil direk 3.6 ile yonkolara yakın çıktı.Kaldı ki bu adam tehlikeli korsanlara önderlik bile etmiyor.Tehlikeli bir oluşumu da yok ödülünün artmasında etkili olsun.Bu ödülde gücünün payı çok fazladır.

Yıllarca saçma bir şekilde Shanks'la yonko olmadan önce dövüştüler sonra Shanks basamakları hızlı tırmandı diye savundular.Mihawk'ın da aynı hızda gelişmediğini nerden biliyorsun denilince bi tane mantıklı bir şey bulamadılar.

Burada da aynı şekilde hadi kılıç yeteneğinde Mihawk üstün olsun diğer yeteneklerde Shanks'ın üstün olduğu nerden belli de saçma bir şekilde Shank>Mihawk kesinleşti diyebiliyorsunuz ? Yarın gelin cümlede anlam çalışalım.

Hadi kılıçta Mihawk diğer yeteneklerde Shanks üstün olsun.Ne kadar fark olucak ? Mihawk kılıçta 1 seviye üstünse Shanks hakide 95 seviye mi Mihawk'a fark atıcak ? Hele şahingöz lakabından dolayı k.hakisinin,kara kılıçtan dolayı da b.hakisinin sağlam olduğunu düşündürten şeyler varken ?

Bu bilgilerden sonra Mihawk'ı hala sağ kol seviyesi gören adamla değil manga normal hayatta sohbet edilmez la.Siz Vista'yla denk gören adamdınız olum Mihawk'ı daha neyin laga lugasını yapıyorsunuz ? Bir bölümde bu kadar bilgi ağır gelmiş size.Hazmedin bi sonra dalgamızı geçeriz sizle acele etmeyin.
Mihawk: Yonko olmakla ilgilenmiyorum.
Brannew: Kılıç ustalığında Shanks'ı aşan, Dünyanın en güçlü kılıç ustası. Ödülü 3 milyar küsür.

Korsanfan: Mihawk fanları patladı.

Ulan adam hem yonko olmakla ilgilenmiyorum diyerek yılların sorusunu yanıtladı, patladınız.
Shanks kılıç ustası değil, dediniz yıllarca. Shanks'ı kılıç ustalığında aştı kısmında yine patladınız.
Hala skill diyorlar. Skille mi verdiler 3.5 milyar ödülü?

Ben hayatımda böyle kombo görmedim.

İnsanlar Buggy'i Shanks'ın rakibi sanıyorlar hem Roger tayfasından hem sonrasından. Üstelik Buggy'i organizasyonun başı sanıyorlar ve organizasyonunun içinde Mihawk ve Croc var.

Şimdi Mihawk'ın da üyesi olduğu organizasyonun başı artı Shanks'ın rakibi artı yonkou ve bunlara rağmen ödülü Mihawk kadar değil.

Mihawk için ne deniyor peki ? Shanks'ı kılıç ustalığında geçen en güçlü kılıç ustası.

İşin özeti bölüm baştan sona Mihawk'a yazar.

Tartışmasız net.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık