Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu adamın en güçlü kılıç ustası olduğunu zaten biliyoruz. Kılıç skill'i Shanks'tan iyi demiş ardından da strongest demiş. Shanks'tan kılıç skilli güçlü diye belirtmiş, komple Mihawk>Shanks dememiş. Orada adamı tanıtmak için söylenecek en iyi zaman bir daha Mihawk'ın tanıtımını nerede göreceğiz sanki. Yazsa burada yazardı. İyice cılkını çıkartıyorsunuz sizde.
Mihawk,bayağı bayağı güçlüymüş işte,forumda görüldüğü seviyeyi biliyorsun.Mihawk>Shanks dememiş diyorsun onuda demesin bir zahmet o kıstas o kadar kolay mı?
 
Croco tam bir lider yalnız. Herif bir şekilde organizasyonlar kurup insanları bağlamasını biliyor. Bir telefon açıp Mihawk'ı bağlamış. Prime Fikret Orman gibi herif.

Mihawk da ilginç bir çar. O kadar güçlü olup da barış içinde yaşamak istemesi garip. Artık en güçlü kılıç ustası olana kadar neler yaşadıysa asla aksiyon istemiyor.

Buggy'e ise yorumum yok. Bu Oda'nın salak salak şeyler çizip içinden çok komik adamım diye düşündüğünden eminim..
 
Diyalogları okudum. Mihawk'ın gömülecek bir yanı yok. Adam patlatmış herkesi.

Croco'nun Mihawk ile ahbabı gibi konuşması onu ona yakın seviye yapmaz. Buggy'de konuşuyordu Shanks ile. İmpel Down kaçakları onu adam saydı öyle konuşunca. İmpel Down mahkumları gibi muamele yapmaya gerek yok Croco'ya :D
 
Beceri ne ya ?

Ne anlatıyorsun şimdi iki tane forvetten biri daha yetenekli dendiğinde hangisi iyi oluyor ? Üstelik sadece beceri değil. Yonkou shanksı kılıç ustalığında geçen en güçlü kılıç ustası için bu ödül deniyor.

Buggy'e ben Yonkou olmak istemiyorum diyor yanında Croc'da bir şey yok.

Çok net o ekipte kimin yonkou olacağını yazmış adam.

Aklı başında zeki bir adamsın yani nereye kadar kıvranacaksın ?
Neden güç değil de beceri yazılmış kardeşim o zaman? İşinize gelince ''En iyi değil En güçlü'' yazmasını biliyorsunuz bu ne şimdi?
Beceri ve kılıç ustalığı deniyor işte kısaca. Eee ne diyecek Croc bu laf üzerine? ''Neden olmak istemiyorsun?'' mu diyecek? Yani her şeyden bir yorum bekliyorsunuz, sonra biz bir şey deyince ötü oluyoruz. Croc'un burada ne yorum yapmasını bekliyorsun? Mihawk kendi için konuşuyor, Croc bir şey der ya da demez onun olayı. Buggy'nin yanlış anlaşılma durumu zaten belli.

Hala kıvıracaksın olayarındasın, zamanında ''En iyi en güçlğ kılıç ustası'' muhabbetini konuştunuz, şimdi de ''Beceri'' deniyor ama güç ile kıyaslıyorsunuz...
Sonra biz kıvırıyor oluyoruz, aynen...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık