Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro>Law aslında ama kaptan olduğu için ödül farkı var. Buradaki durumda da öyle Zoro>Croco ama ''Oluşumun'' kurucularından olduğu için ödül farkı oluşmuş. Senin kadar oturduğu dalı hunharca kesen birisini görmemiştim :D
Ne oldu tartışmayacaktın benimle bir daha? :) Oturduğu dalı hunharca kesen sensin demek ki kendi lafını yediğine göre. Şimdi boş yorum yapmaya devam edebilirsin.
 
Az buz değil, 3.59 milyar ödül. Bu sıradan bir ödül de değil. İlk kez bir karakter İmparatordan yüksek ödüle sahip.

Bunun altını elbet dolduracak. Dünyanın en güçlü kılıç ustası için özel bir ödül vermesi, seri sonu Zoronun hedeflediği koltuğun sahibi Mihawk için bu ödül bir mesaj niteliğinde.
 
Çok garip ödüller Buggy ve Croco'nun ödüllere baktıktan sonra Mihavk'ın ödülü niye ciddiye aldınız bu kadar garip.
Mihawk'un 3.6 milyar ödülü var, ödülüne göre imparatordur demiyor kimse. Cross Guild oluşumunun kendi içinde bir kıyas yapılıp, Buggy'nin imparator olarak alınmasındaki yanlış anlaşılmaya sebebiyet veren şey tartışılıyor. Bu oluşumda başına en yüksek ödül konulan kişi, aynı zamanda dünyanın en güçlü kılıç ustası. Moriah, Kuma ve Hancock bir oluşum kursa, hükümet yanlışlıkla da olsa bunların başındaki kişiyi imparator ilan eder miydi? Oluşumun başındaki kişinin yanlış belirlenmesi değil, oluşumdan saçma sapan bir insanın imparator olarak anılması asıl problem. Ödülü başkalarıyla kıyaslayarak başka yerlere çekmenin bir anlamı yok.
 
Mihawk üzümlü kekim, bu haberlerden dolayı Shanks'tan sonra seninde t-shirt baskını yapmam gerekiyor şimdi. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 65)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık