Yamato'dan sonra One Piece konuşmuyor.
Yamato'dan sonra One Piece konuşmuyor.
Maskot olsa bile sırf içinde bulunduğu tayfa yüzünden köpek gibi ödül alır. Shanks'ın maymuna vermişlerdir 500m'yi. Chopper'ın ki Oda'nın muazzam mizahıChopper istediği kadar maskot olarak görülsün adam o kadar savaştı herkes gördü nasıl ödülü 1k beri hala. Tamam Oda çok komiksin
Croco > Zoro diyemediğinize göre bu bölümden ne sonuç çıkardın merak ettim, 2 milyar Croco, 3.5 milyar Mihawk olunca Mihawk Yonko seviyesi mi olmuş? Ödülle güç ölçmeye devam edin.Erkan'ın 1-2 yorumunu gördümde Game of Thrones'ta kara kale savaşının sonunda Tormund tek kalıp amaçsızca etrafa kılıç sallarken Jon bitti artık Tormund devam etme dediği sahne aklıma geldi direk.Bulsaydım gifini atıcaktım.
Bir şey bulamadıklarından sinekten yağ çıkarıyorlar her zaman ki gibi, şaşırmadım.Çok garip ödüller Buggy ve Croco'nun ödüllere baktıktan sonra Mihavk'ın ödülü niye ciddiye aldınız bu kadar garip.
Mihawk biliyosun geziyor avcılık için. Yoldan geçerken gomugomu mağduru bu çapsızlara uğramış. Onlar da abi gel bi çayımızı iç demişler. Bakmış Croc da çok hamarat biraz durayım demiş kahvehane niyetiyleHepsini geçtim Mihawk ile bunların yolu nasıl kesişir
Zoro>Law aslında ama kaptan olduğu için ödül farkı var. Buradaki durumda da öyle Zoro>Croco ama ''Oluşumun'' kurucularından olduğu için ödül farkı oluşmuş. Senin kadar oturduğu dalı hunharca kesen birisini görmemiştimCroco > Zoro diyemediğinize göre bu bölümden ne sonuç çıkardın merak ettim, 2 milyar Croco, 3.5 milyar Mihawk olunca Mihawk Yonko seviyesi mi olmuş? Ödülle güç ölçmeye devam edin.