Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Germa'nın en iyi gösterimlere sahip adamını partide 5 saniyede perte çıkaran adamın tüm ekibi yeneceğini düşünmek anormal bir şey değil. Bu sırf foruma özel değil dünyada da böyleydi.

Caesar'ın neden olaya müdahale etmek zorunda kaldığı neyin ne olduğunu belli etmiyor mu sence de ? Diğer kısımlara girmeyeceğim uzar çünkü.
Ben Germa'yı yenemez diyor muyum ya da Ceaser gibileri zaten dengi değil, aynı ligi bırak yanından geçmez. Kata'nın becerileri fazla şişirildi. Gelecek vb hikaye oldu. Oda istese Kata'yı katmadan kaçırırdı onları. Sağ kol farklı lig olayını da bitirdi. Shichiler gerçekten dengeleyici olacak gibi duruyor. 2b ödül alan Croco'nun olduğu evrende Doffy'ni onun altında olma ihtimali yok. Olay tehdit oluşturmaksa yonkou sağ kolundan büyük tehdit mi var?
 
Bu arada WB / Roger olayında olduğu gibi bir sonuca bağlamaz Oda Mihawk ve Shanks'ın durumunu. Ufak bir flashback ile dengeleri korur gene. Bir şeyleri geçiştirmek yaptığı en iyi şey zaten bu seride.
 
İmparator altı olması zor artık. Zira Buggy gibi troll bir yanıda yok bu ödülün. Bu tartışma konusu da sona eriyor vay be.
 
Evet hala Shanks kadar güçlü olmadığını söylüyorum zaten.

Göndere sadece ben yazdım sanır, la tartışma oluyor yazışıyoruz biri yazınca cevap mi vermeyelim? Forum burası forum...

Ödül=güç demedim ki ben patlayayım. Yani sen Mihawk şöyle böyle güçlü diyorsun hala ama bu karakter gelip Croc'un kurduğu organizasyona katılmış. Yani ödülü bu işin neresinde değerlendiriyorsun? Mihawk güç olarak ön plana çıkartılsa bir hareketiyle ya da sözüyle neyse. Yani bak sana çok net diyorum anlarsan, Shanks gibi bir şey yapsın kabul edelim, fakat siz sadece konularda laf üzerinden hareket ediyorsunuz. Hani bana diyorsun ama kılıç fanatiginin toksikliği kadar toksik bir üye grubu yok şu forumda. Herkes için kötü manada demiyorum bunu ama bu bir gerçek...

Yani iki katı değil de öyle de sen yine de, ona bakarsan Croc da Zoro gibilerin 2 katı ödüle sahip oldu. Bu konuda da sen Croc Zoro'dan 2 kat güçlü diyor musun merak ediyorum. Tabi ki artış yüzdesi önemli, kabul etmeyebilirsin ama bu adamın bildiğimiz son ödülünün 81 M olduğu ortada. Ben 2 Milyara yakın ödülü çıkacak desem şu bölüm öncesi neler neler derdiniz ama şimdi farklı şeyler diyorsunuz. Bu forumun özeti de bu...
Arkadaş ben şu yazdığımı belki 20 defa daha yazmışımdır.
Sen Mihawk fanlarını suçladığın şeyi elinde Mihawk fanlarından daha az delil varken Croco için yaptın .
@Siyah Ateş in dediği gibi mangada sarih bir şekilde Mihawk en güçlü kılıç ustası olarak geçti. Shanks'ın kılıç ustası olması ve Mihawk'la geçmişte düellolar yapması. Zoro'nun hedefi olması. Zoro'nun gittikçe Rayleigh 2 olması, ve Zoro'nun manga sonu hedefinin Mihawk'ı geçmek olması. Kara kılıçlar ve karartma. Mihawk ile Shanks'ın Luffy ödülü çıktığındaki aralarındaki muhabbeti.
Bunlar hep Mihawk'ın Shanks gücünde olmasına kuvvetli veya zayıf delillerdi. Peki ya Croco? Yıllarca mangakanın bir lafını kopyala yapıştır yaptın durdun Croco güçlü dönecek diye.

Mihawkçılar Mihawk şişiriyor diye suçlama yaptın, kendin elinde neredeyse sıfır argüman varken aynı şeyi yaptın. Halen daha icraat vs. Bekle tabi icraat. Tencere dibin kara seninki zift. Mihawk konularından da çıkmadın. Halen daha devam ediyor. Bu yüzden diyorum zaten, mangaka baloncuğa yazmadığı sürece inkarın devam edecek diye. Ben seni kılıç sbssinde net olarak anladım zaten.
 
-Mihawk'ta haki yok hadi göster
(Paaat)
-Mihawk en fazla shici
(Paaaat)
-Mihawk en fazla yc3
(Paaaaaaat)
-Seride kılıç ustası yok ki zaten
(Paaaaaaaat)
-Mihawk'ın ünvanı en güçlü değil teknik o
(Paaaaaaaaaat)
-Shanks kılıç ustası değil o yüzden Mihawk en güçlü
(Paaaaaaaaaaaaat)

Hâlâ utanmadan devam :hhh:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık