Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro ile Mihawk'ın arasındaki farkı da görmüş olduk. 3,5 seviyelerine çıktığında iş tamamdır.
Ayrıca 6. Seviye bir ton mahkum ve iki meyveyle 2.247m ödül alan Bb'nin yonkou olarak anıldığı düşünülürse hem Mihawk'ın yonkou seviyesinde olmadığını düşünenlere hem de Zoro'nun yonkou seviyelerine gelemeyeceğini düşünenlere ayrıca bir kapaktır. Afiyet olsun.
 
Mihawk'ın hak ettiği ödülün +4 milyar olduğunu ifade edip bir tayfası olmaması, Bb'nin sağlam bir yonkou olarak 2.247m berilik ödülünün olması sebebiyle 2.5m ödülün tek başına takılan şatosunda oturan bir karakter için yeterli olabileceğini ifade etmiştim. Yani güvensizliğimiz Mihawk'a değil Oda'yaydı. Neyse ki tam olarak olmasa da kısmen hakkını vermiş Oda ;)
 
Ne demek sanji jinbeden düşük ödüllü
Bu arada croco reisim tek atmış sağ kollara adamım ya
Mihawkçuğum da aynı şekil sakalına kurban
Denizciler şu op dünyasında ne vasıfsız bir grup ya aralarında 3 5 kişi kayda değer
 
Beşinci İmparator diye bir şey icat etti Morgan Luffy için Katakuri ve Cracker sonrası, aynını Mihawk'a da yapsalardı ya, illa Buggy'yi seçeceklerine.
Dediğin gibi, bu söylediğin söz tamamen Morgans tarafından söylenilmiş bir söz. Yani Dünya Hükümeti ile arasında bir bağ kuramıyorum, kusura bakma. Ki zaten benim takıldığım asıl nokta Mihawk'un değil de Buggy'nin imparator ilan edilişi değil, Buggy'nin saçma sapan bir şekilde imparator ilan edilmesine karşın bu durumun temel sebebinin ne olduğu konusunda ortak bir noktaya varılamayışı. Spoiler şu, Dünya Hükümeti denen saçma sapan bir kuruluş, sırf posterde Buggy'nin yüzü ortada diye Buggy'i imparator olarak ilan ediyor. Burada bir imparator ekibinin olmayışı değil de, imparator olan kişinin yanlış belirlenişi sorunu var. Sorum da tam olarak buradan çıkıyor zaten, gerçekten imparator olarak anılmalarını sağlayacak asıl karakter kim, Croco mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık