Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seriden soğumama rağmen forumu bu kadar seviyorsam korkunç algı operasyonları sayesindedir.

Bölümün Mihawk'dan sonraki en büyük kazananını bir saat içinde mezara gömdük Croco şu an en büyük kaybeden olarak gözüküyor Sanji'nin dördüncü adamlığı bile konuşulmuyor. :s
Bu Sir Croc için iyi bir şey. Bütün günahlarını iki günde çıkartıp bölümün ekmeğini yemeye başlayacak devamında. Bu muhabbetler unutulur gider ama ödül hep orada duracak.
 
Ben kendi mantığımı burada daha önce de söylemiştim. Seride bence belirli bir ittifak kurulması ve bu ittifakın gerçekleştirdiği başarı sonucunda, ittifakın başındaki kişiler eşit ödüllere sahip oluyor. Bu durumun aynısını, Dressrosa'dan sonra yaşadık çünkü. Law da Luffy de 500 milyon ödüle sahip oldular o arctan sonra. Bu arcta da keza yine Law-Luffy-Kid arasında bir ittifak kurulması gibi bir durum gerçekleşti, ve yeniden ödülleri eşit belirlendi. Bu tamamen kendi tahminim, seride bunu onaylayacak bir ifade geçmedi yanlış değilsem çünkü. Kid ve Law'un imparator etmeyişini ise Luffy'nin Nika olayına ve Kaido ile olan savaşta rol alan ana kişinin Luffy olmasına bağlıyorum.
Beşinci İmparator diye bir şey icat etti Morgan Luffy için Katakuri ve Cracker sonrası, aynını Mihawk'a da yapsalardı ya, illa Buggy'yi seçeceklerine. Dediğim gibi ödülle alakası olsa Croco > Zoro demek lazım. Bunlar anti-denizci olduğundan ödülleri normalden fazla belli ki özellikle Mihawk'a denizci avcısı demiş adamlar daha ne diyecek.
 
Jimbei Hem sanjiden yüksek hem de Zoronun sadece 1 m altında zerre zorlanmadığı eski bir cp9 ajanı yendi .
Zoro 2 Yonkou saldırısı tanklayıp ,efsane kılıç alıp, kral hakisi açıp üstüne kingi indirdi .
Usopp fanıyım onun bu arx hiç katkısı bile olmadı nasıl 500m
 
Buggy nin buyuk miktarda borcu oldugu adam = Camur adamin poseidon/pluton haberini yetistirmem lazim dedigi adam. Yer alti dunyasinin buyuk bir ismiyle karşılaşacağız galiba.
 
1500 bölümdür 1 tane marine mihawk için kötü konuşmadı adam şimdi durdu bir tarafından marine chaser diye birşey attı ulan bu adama sövmemek elde değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık