Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoronun ödül olmamış. Şahsen jimbein ödül de sanjiye göre olmamış. İdeal olanı
Zoro 1.7
Sanji 1.4
Jinbei de 900m- 1.2mr olmalıydı
Coroco nun ödülü fazla gereğinden. Hadi yeraltı falan diyelim tamamda bir anda bu kadar uçması saçma. Sağkol veya amiral mi indirdi ? Yonkouya mı daldı ? Ponegliyf mi okuyor ? Dayanaksız bana göre. Güçlenmiş diyecem de sağlam biriyke kapışmadan belli bir yerden ötesi zor.

Mihawk çok sağlam çıkacak anlaşılan. Ödül gücü belirlemez tabi ki ama , gidipte buggy gibi bir karekter değil mihawk. Kaç kez gücüne gönderme yapıldı.
Bölüm Mihawk ve kılıçcı hater'lara ve Sanji fanlarına yaramadı. Neyse dua etsinler ki Sanji'yle dalga geçip makara yapmayı ikinci plana atabileceğimiz bir konu var ortada :D
 
@Sir Crocodile Ne için iyi ki diyorum biliyor musun?
Ne için Ateşciğim de bakayım. :D

Sanki emir altında,Croco ile geçmisini de bilmiyoruz ki,gelir misin demiş,gelmiş.Sanki gel lan astım ol demiş.Reis Croco davanda haklı çıkarsın ama Mihawkta patlayacaksın kaçarın yok,aha burda bekleyeceğim seni.

King vs Mihawk'a belli olmaz diyen adamsın yav.
Yahu fark eder mi? "Mihawk rahatlık seviyor" denmiyor muydu? Şimdi gelinen noktada "Denizcilerin başına ödül koyan" diyebileceğimiz bir grupta yer alarak en çok dikkat çeken kişilerden biri oldu...

Crocodile davamda haklı çıkacağım anlaşıldı hele şükür. Diğer noktaya da gelince bakarız ama onda da patlamam merak etme. :D
 
Şimdi 4 tane yonkou var dimi. Buggy yonkou değilmiş hata olmuş. Dünyanın en güçlü kılıç ustası olan ve 3.6 milyar ödül alan mihawk mı yonkou yoksa croco mu? Mihawk. Demek ki mihawk yonkou seviyesi ki adamı yonkou yapmış. Hala konuşuyorsun. Cevap ver şuan shanks, teach, luffynin dışındaki diğer yonkou kim?
Cross Guild oluşumunun toplamı Yonko. :) Kimse yanlışlıkla Shiryu Yonko veya Katakuri Yonko demez, veya Zoro Yonko demez. Buggy ve Crocodile Cross Guild'i kurmuşlar, Mihawk katılmış. Bu kadar basit, tabii ki Mihawk Yonko olmayacak.

Böyle diyor:
''- ‏The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild. ''

Dediğine göre Buggy ortada olduğu için onu seçmiş, yani Mihawk sebebiyle Yonko olduğu söylenmiyor. Ödülü Buggy'den biraz yüksek olduğu için siz öyle farz ediyorsunuz. Eğer çok açıkça Mihawk sebebiyle Yonko olsa kesinlikle hata yapılamaz, dediğim gibi King seçilebilir mi Kaido varken? Bu dediğin buna benziyor. Üçü de yakın seviyede görüldüğünden ortada Buggy var diye onu seçmişler.

Sen bir Yonko seçeceksin, seçenekler Kaido - King - Queen, King ortada duruyor diye King'i seçme gibi hata yapma şansın yok. Buggy mi Mihawk mı Crocodile mı karar verememişler, Buggy'yi ortada duruyor diye seçmişler.

Ödülle alakası olsa Law ve Kid'in de Yonko olması gerekir, onların da 3 milyon ödülleri var.

Sence Law = Kid = Luffy mi? :)

Mihawk'ın ''denizci avcısı'' olduğu yerde sadece 600 milyon fazla ödülü olması Law ve Kid'den normal.

Crocodile nasıl > Zoro değilse, Mihawk'ta aynı Kid ve Law gibi Yonko seviyesi değiller.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık