Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olm olan şey budur. Monster trio değişmez Sanji Quenn döver dedik 1000 yıl hahaha dediniz. Yamato Sanji'den güçlü olamaz, eğer öyleyse de gelmez tayfaya dedik gelmedi. Sonrakü ödül artışında Sanji geçer Jimbei'yi.

Doğrusu Jimbei şimdiye kadar fazlaca ezik kaldı. Yani Big Momla takılıtken ödülü Peresten bile düşüktü. Uçan Altılı aldı sadece. Oda ise biraz hakkını vereyim bir süre Sanji'yi geçsin diye düşündü. Hatta Zoro ile bile ödülü aşıro yakın. Muhtemelen Sanji'nin ödülğ önceki artışta Zoro'yu geçmese, Jimbei Zorodan da fazla alırdı da Oda güldük eğlendik sağ kola hakkını verelim artık dedi herhalde.
Sanji'lik bir durum yok zaten dostum.Yıllardır Sanji ezikleyenler her daim patlamıştır.
 
Mihawk denizci avladı diye ödülü yüksekmişmiş. Denizcilerin en önemli mekanlarını basan Luffy ve Karasakal denizcilere daha çok zarar vermiştir. Onların ödülleri de denizcilere zarar vermekten şişirilmiş demek ki ;)
 
En düşük yonkoudan düşük, en yüksek sağ koldan yüksek bekliyorlardı. Gayette dayanağı vardı. Hayır adamların beklentisini aşmış diye kendi patlamanı böyle mi kapatacaksın haha :D
Hayır beklentisini aşmak değil. Fazla uçmayalım sonra patlamayalım muhabbetine bir sürü gerekçe sayarak anca işte bu kadar çıkar diyorlardı. Benim söylediğim basitti. Bu adam Yonkou seviyesi gücünde ise en az +3 Milyar çıkmalı diyordum. Yani burada nasıl biz patlıyoruz anlamış değilim. Ödülü şu an 3+ olan Buggy de var. Ve bu iki adam aynı birlikte. Yani zamanında alçaktan uçup ödül muhabbeti geçtiğinde saçma diyip yine de temkinli davranıp her ihtimale karşın Mihawk'a az ödül biçip şimdi patladınız muhabbeti yapmak yakışmıyor kısacası.:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık