Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk en güçlü adamdır ama ödülü 1-2 Milyar arası olur diyenler kadar patlayanı yok hacı.:D
En düşük yonkoudan düşük, en yüksek sağ koldan yüksek bekliyorlardı. Gayette dayanağı vardı. Hayır adamların beklentisini aşmış diye kendi patlamanı böyle mi kapatacaksın haha :D
 
Ne olm olan şey budur. Monster trio değişmez Sanji Quenn döver dedik 1000 yıl hahaha dediniz. Yamato Sanji'den güçlü olamaz, eğer öyleyse de gelmez tayfaya dedik gelmedi. Sonrakü ödül artışında Sanji geçer Jimbei'yi.

Doğrusu Jimbei şimdiye kadar fazlaca ezik kaldı. Yani Big Momla takılıtken ödülü Peresten bile düşüktü. Uçan Altılı aldı sadece. Oda ise biraz hakkını vereyim bir süre Sanji'yi geçsin diye düşündü. Hatta Zoro ile bile ödülü aşıro yakın. Muhtemelen Sanji'nin ödülğ önceki artışta Zoro'yu geçmese, Jimbei Zorodan da fazla alırdı da Oda güldük eğlendik sağ kola hakkını verelim artık dedi herhalde.
 
Olum ne yaşıyorsun la 2 saattir cevap veriyorum sana ne kaybolması? :hhh:


Lan olum Organizasyonu kuran kişi Croc, Buggy'i de kullanıyor belli ki. Zaten bölüm çıktığında da demiştim benzer bir şey olacağını, Mihawk sonradan katılmış işte çaycı olarak yalan mı? :hhh:

Hahah bir de kendi hikayesini yazıp güçleri yetmeyince yanmamış oldular. "Mihawk rahatlık seviyor len" diyenler Denizcilerin başına ödül koyan gruba katılmasına da hikâye yazıyor şimdi. :hhh:

Aynen, Croco herkesi kullanıyor. Ben senin zaten bunları kabul etmeni beklemiyordum ki, bahane bulman 4 saat sürdü sadece. Croco ölse, milleti ters köşe yapmak için öldü diyecek birisin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık