Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- ‏The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild.
Crocodile kendi teklif etmiştir demiştim.
Buggy Croc abi mi çekmiş arkayı kurtarmak için :ehe:
 
Mihawk ''denizci avcısı'' lakabı ile o ödülü almış, ödül sebebiyle Crocodile > Zoro diyorsanız o zaman göreyim argümanları.
Öyle olabilir.

Şimdi bu konuda şöyle söyleyim

Biliyorsun ki shicilik, tamamen yonkouları dengelemek için oluşturulmuş bir birliktir. Yani mantıken 7 üyesinin de bir şey ifade etmesi, en azından komutan seviyesine yakın olmaları lazım.

Ama bizim seride gördüğümüz kadarıyla ts öncesi yenilen shiciler, bırak yonkou dengelemeyi, yonkou tayfasındaki ortalama bir insandan bile daha güçsüzlerdir. Hiçbir anlam ifade etmiyorlar yani. Peki neden böyle bir dengesizlik var? Sebebine gelelim:

Oda en başlarda bu seriyi 5 senede bitirmeyi planlıyordu. Yani biz GL'ye girdiğimiz zaman Oda'nın fikrine göre seriyi bitirmeye çok fazla yoktu.

Bu ise planlamasının, o zamanki tüm karakterlerin güç seviyelerinin çok farklı olduğunu gösterir. Yani muhtemelen Oda'ya Alabasta sonrası shiciler yonkoular arasında ne kadar fark var diye sorsak, epey fark olduğunu ancak Luffy'nin o seviyelere yaklaştığını yakında yonkou olacağını söylerdi. Zaten dikkatli bakarsanız Luffy'i shici seviyesine çekme stratejisi bile çok benzemekte yonkou yoluna. Önce başka bir shici sağ kolu yen(Arlong). Sonra shici yen. Ama sonra araya bir sürü arc ekledi. Seri uzadı da uzadı. Seri ise shounen olduğu için rakiplerin güçleri de arttı ve muhtemelen en başlarda ilk 20'de falan olan Crocodile dikkate bile almaya değmeyecek birisi gibi gözüktü.

Ancak ben Oda'nın, seriyi uzatmasından dolayı oluşan bu dengesizliği pek önemsemediğini, bir şekilde gene de Croco en başlarda kafasında sıralama olarak neredeyse şuanda da orada olduğunu düşünüyorum. Çünkü örneklerini gördük. Neredeyse Doftan beri hiçbir şey yapmayan(kendini geliştirmek adına) Law yarım yonkou etti. Ts öncesi Luffy'e yenilmiş Moriah, Oden'i ezip geçmiş Kaido'ya planlarını ertelettirecek kadar hasar verdi.(normalde Moriah'ın tek yemesi lazımdı)


Özetlersek Croco seviyesi hakkında Alabasta'yı ciddiye almayın. Bu adam komutan seviyesi vardır. Zoro'dan güçlü de olabilir güçsüz de. Güçsüz olsa da fazla ödül almasında bir şey yok hükümete verilen zarar, önemli şeylere vakıf olması(antik silahları biliyordu ve MF'deki tutumundan yola çıkarsak hükümetle bir geçmişi var) gibi şeyler ödülü şişirmiş olabilir.


Son olarak Alabasta'daki durumu Croco'nun gücünün önemli kısmıyla Alabasta'yı kuruttuğunu, o yüzden Luffy'e doğrudürüst karşılık verememesiyle açıklayan teoriler var. Cidden Oda bunu düşündü mü bilemem ama böyle de açıklanabilir.
 
Yıllardır yonkou olan bm'nin tayfasında bile 1 milliyarı gecebilmiş kata var sadece, iş icraate bakıyo sen kral da olsan icratin yoksa ödülün artmaz.
Buggy nasıl icraat adamı olduğnu gösterdi herif boş durmuyo. Luffy'yi gecmesi normal adam toplam 5 milliyar ödülü olan 2 kişiyi himayesine aldı diye biliniyor denizciler tarafından
 
Yoo var :ehe: solla 3.olan arasında fark yokmuş Sanji'ciler patladı :ehe:
1000 berilik fark ile bu enflasyonda sakız bile alınamaz 😂 Zoro=Jinbei Sağ kol =Sol kol ödülleri ben değil Dünya hükümeti koyuyor

Zoro ile Sanji arasındaki fark Queen ile King arasındaki fark ile aynı dünya hükümeti düz mantıkla ödül koymiştur Sanjiye burda Sanji madurdur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık