Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizde zoro ve sanjiden daha etkili olan jimbe alt seviyede beklemek saçma olurdu. Jimbeyi hafife alan Irkçıdır nett 😅😅

(gülelim diye yaziyorum ciddiye almayın)
 
- ‏The founders of Cross Guild are Buggy and Crocodile. Mihawk received an invitation to join and he accepted it. And since Buggy's face was in the meddile the marine thought that Buggy is the leader of the guild.
Crocodile kendi teklif etmiştir demiştim.
 
Arkadaş banane Zoro'dan. Her Mihawk fanını ultra Zoro fanı mı kabul ediyorsun? Zoro'yu severim ama biri bana Croco>Zoro derse de köpürmem. Ben kabul etsem bile sen bahane bulup kabul etmeyeceksin. Çünkü sen Mihawk'tan nefret ediyorsun. Ödülü küçümsemek için sabahtan beri mesai yapıyorsun:hhh:.
Bananesi yok, verilen ödüller aynı yerden. :)

Crocodile nasıl Zoro'dan güçlü olmuyorsa (öyle banane diyip kaçmak yok) Mihawk'ta Yonko seviyesi olmuyor. :)

Yok Crocodile > Zoro evet diyorsan tamam dediklerinden bir anlam çıkarmaya çalışayım ve Mihawk acaba Yonko seviyesi mi diye bir düşünelim.

Gerçeğin ne olduğu belli, Croco nasıl Zoro'dan güçlü değilse, Mihawk'ın ödülü de denizci avcısı olduğundan şişmiş ve Yonko seviyesi değil, şişmiş hali bile Shanks'a eşit değil. :)
 
Lan ben buggy yi yeni gördüm. Nika dan ne fazlası var bunun :hhh: dünyayı yönetenlerin düşündüğü meyve uyandı imparator indirdi, harbiden fujitora yazıyor ödülleri xD fairy Tail daha tutarlıydi değerini bilemedik...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık