Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mantık kendisinin işine geldiğinde başvurduğu bir şey olduğu için kendisini muhatap alan birini bulamamasını normal karşılıyorum.
Bence işinize gelmiyor. Bu Birlik ile ilgili bir sıkıntı var. Buggy'nin ödül 3.1 Milyar, Crocodile'ın ödül 1.9 Milyar. Bunlar göz önünde duruyorken Mihawk'ın 3.5 Milyarı da aynı şişirmeye muhattap olmuş fikri çıkıyor. Ayrıca bir sıkıntı yoksa eğer Crocodile ile Zoro muhabbeti açıldığında köre yatmak olmuyor. Hepsine cevap vermek lazım.:D
 
Şimdi bu Yoru'yu... denizci kanlarıyla sulayarak mı kararttın kral... Çok büyük adamsın be Mihawk. Ayrıca Nikadan bile bu kadar korkmadılar... zaten kral hakisiyle Amiral korkutan Shanks'e " Tek kolun yok... elimde kalma... var git yoluna gardaşım" demenden... ne kadar kudretli bir karakter olduğun anlaşılıyor. Ayrıca Mf de Croco ve Vista'yı kılıcının tersiyle parçalamayarak da... ne kadar yüce gönüllü affedici bir karakter olduğun gözümüze çarpmıştı. Ayrıca o kovalanmaya başladığın ilk anda ki... muazzam güzel sırıtışın ve kana susamış heyecanınla da... ne kadar bazı yerlerine beton yetmez bir karakter olduğun kulaktan kulağa yayılıyordu. Tanrı seni korusun güzel insan... Zoro gelene kadar kral sensin... seviliyorsun... kendine iyi bak.

-Sevgilerimle Mr.Bushido-

Ksskskskskks
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 36)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık